ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
28° Λευκωσία,
02 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

ΑΕΚ: Κύπρος και ένας πύργος

Ψάχνει τον ηγέτη στην άμυνα

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει στην περίπτωση του Κύπρου Χριστοφόρου, με τον Τσάβι Ρόκα να ανάβει το «πράσινο φως», και τον Κύπριο αμυντικό να είναι βήμα πριν την επίσημη ένταξη του στην ΑΕΚ.

Επί της ουσίας ο Κύπρος Χριστοφόρου πρέπει να μείνει ελεύθερος απ’ τη Νέα Σαλαμίνα και επίσημα ώστε να μπορέσει να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και δεξί μπακ.

Την ίδια ώρα όμως ο Κύπρος Χριστοφόρου δεν θα είναι η μοναδική κίνηση που θα γίνει και θα αφορά το κέντρο της άμυνας. Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει το ψάξιμο για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή ο οποίος και θα κάνει τη διαφορά στο κέντρο της άμυνας. Θα είναι δηλαδή πύργος και ηγέτης της αμυντικής γραμμής.

Εύκολο το να βρεις αυτό τον ποδοσφαιριστή δεν είναι, όμως είναι μια απ’ τις πλέον καθοριστικές κινήσεις που θα κάνει ο Τσάβι Ρόκα και γι’ αυτό ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εξετάζει όλες τις επιλογές για να βρει τον κατάλληλο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση