ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σωφρόνης: «Στόχος η Ευρώπη και οι τίτλοι»

Ο Κύπριος προπονητής για το νέο του ξεκίνημα

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η ΑΕΚ για την παρουσίαση του νέου της προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Άντρος Καραπατάκης: 

«Από σήμερα ξεκινά μια νέα σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, οι συνεργάτες μου και εγώ στο Διοικητικό Συμβούλιο νιώσαμε την ανάγκη για αλλαγή, για περισσότερη δυναμική στην πορεία της ομάδας μας, γι’ αυτό και πήραμε τις αποφάσεις που όλοι γνωρίζετε. Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω τον κύριο Κόντε για τη εδώ παρουσία του και για τη δουλειά που έχει κάνει μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες όταν ξεκίνησε εν μέσω της πανδημίας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον απερχόμενο προπονητή και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που έχουν κάνει τους τελευταίους δύο μήνες που είναι στην ομάδα. Θέλω να καλωσορίσω τον Σοφρώνη στην οικογένεια της ΑΕΚ, είναι γνωστός και σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας πιο παλιά, και κυρίως είναι πολύ γνωστός από το σπουδαίο έργο που έχει επιδείξει στην προηγούμενη του ομάδα. Εμάς μας αρέσει ο τρόπος ποδοσφαίρου και το πώς συμπεριφέρονται οι ομάδες του. Και αυτό ήτανε για μας ένα μεγάλο κίνητρο για να τον εντάξουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ. Σοφρώνη σε καλωσορίζω και θέλω να ξέρεις ότι εμείς θα κάνουμε το παν για να πετύχει αυτή η προσπάθεια και θα έχεις ότι χρειάζεσαι για να μπορέσεις να επιτύχεις το έργο σου».

Οι τοποθετήσεις του Κύπριου προπονητή: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Ανδρέα. Θα προσπαθήσω να βάλω τη δική μου φιλοσοφία στην ομάδα. Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ ταυτίζονται με αυτά που θέλω στον αγωνιστικό χώρο. Μας περιμένει ένας τελικός αύριο. Είναι αρκετά νωρίς για να πούμε κάποια λόγια. Θέλω να κερδίσω όλους εδώ στην ομάδα με τη δουλειά μου. »

Για το στόχους που έχει με την ΑΕΚ: «Όσοι βαθμοί είναι διαθέσιμοι θα προσπαθήσουμε να τους διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Οι στόχοι της ομάδας, είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Με τον Κέρκεζ έχουμε δώσει αρκετά ντέρμπι. Ξεκινούμε με ένα δύσκολο αντίπαλο. Δεν με φοβίζει αυτό. Μου αρέσει και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για το υλικό στην ομάδα: «Υπάρχει αρκετό καλό υλικό στην ομάδα και αυτό που απομένει είναι να βάλουμε τη δική μας φιλοσοφία και να κερδίσουμε τους ποδοσφαιριστές».

Για το πόση ώρα του πήρε για να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ: «Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει γρήγορα αποφάσεις. Ως παίκτης μου συμπεριφέρθηκαν εξαιρετικά, έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Επέστεψα ως προπονητής και θα δουλέψουμε για να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεσιτάλ των...άσων

Ρεσιτάλ των...άσων

Σισκόφσκι και Μολ...κατέβασαν ρολά και έδωσαν από ένα βαθμό
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ