ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Γεμίζει... επικίνδυνα

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Ιμανόλ Ιδιακέθ

Τις προϋποθέσεις ώστε να δει τις επιλογές του να αυξάνονται μαζικά έχει ο Ιμανόλ Ιδιακέθ ο οποίος ταλαιπωρήθηκε στους δύο τελευταίους αγώνες πριν τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος. Η πεντάρα επί του Εθνικού Άχνας και η βαθιά βαθμολογική ανάσα επιτρέπει στον Βάσκο προπονητή να προσεγγίσει με περισσότερη ηρεμία τη συνέχεια, με τα βέλη στη φαρέτρα του να αυξάνονται.

Εκτός (νέου) απροόπτου, οι Ντάνιελ Μόισοφ, Έκτορ Χέφελ, Σιμρανίτ Τάντι και Τζόσεφ Κιβάνι θα επιστρέψουν τουλάχιστον στην αποστολή, ενώ αυξημένες πιθανότητες διατηρεί και ο Ακοράν Ρέγιες. Αντιθέτως, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή για τον Φλοριάν Τολεμές, ενώ από τιμωρία μιας αγωνιστικής θα επιστρέψει ο Τέτε και ο Νάτσο Κάσες.

Από εκεί και πέρα, τα γκολ των Ιβάν Φιόλιτς και Κάρλες Πλάνας αποτέλεσαν ένεση ψυχολογίας στους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν εύκολα τη φανέλα του βασικού. Θεωρητικά λοιπόν, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ μπορεί να χαμογελάει μετά από καιρό μιας και ακόμα και οι ματιές στον πάγκο στον προσεχή αγώνα με την ΑΕΛ, θα του παρέχουν πρωτοκλασάτες λύσεις οι οποίες έλειψαν περισσότερο από ποτέ, κόντρα σε Απόλλωνα και Εθνικό Άχνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

<