ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Φτου κι απ' την αρχή…

Πολλή δουλειά περιμένει τον Σωφρόνη Αυγουστή

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ΑΕΚ, δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία, καθώς γνώρισε την ήττα από την ΑΕΛ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου.

Η ομάδα της Λάρνακας παρουσιάστηκε με μεγαλύτερη διάθεση στο γήπεδο, αλλά η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες φαινόταν καθαρά μέσα στο γήπεδο.

Είναι ξεκάθαρο ότι έγιναν αρκετά λάθη στο προγραμματισμό του καλοκαιριού, κάτι που πληρώνει αυτή την στιγμή η ΑΕΚ, αφού τα περιμένουν όλα και πάλι από την παλιοσειρά (Ακοράν, Τρισκόφσκι, Μικέλ), για να μπορέσει ομάδα να αποδώσει.

Ως εκ τούτου, περιμένει αρκετή δουλειά τον Κύπριο τεχνικό και τους συνεργάτες του, έτσι ώστε η ΑΕΚ να παρουσιαστεί όπως την ξέραμε τα τελευταία χρόνια. Είναι φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται χτίσιμο από την αρχή, για να μπει σε ένα σωστό δρόμο. 

Σίγουρα, ο «εμβολιασμός» του Γενάρη θα είναι πολύ σημαντικός στην βελτίωση της ομάδας, διότι με τέσσερις ποιοτικές προσθήκες μπορεί να αλλάξει αρκετά η εικόνα.

Προς το παρόν όμως, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με το υπάρχον υλικό, που σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερα και το γνωρίζει πολύ καλά ο Σωφρόνης Αυγουστή, αλλά δεν υπήρχε καθόλου ο χρόνος. Καλά, καλά τα ονόματα όλων των παικτών μπορεί να μην τα συγκράτησε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεσιτάλ των...άσων

Ρεσιτάλ των...άσων

Σισκόφσκι και Μολ...κατέβασαν ρολά και έδωσαν από ένα βαθμό
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ