ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιστολή ΑΕΚ για Μενέλαο – Αναμονή για αντίδραση Απόλλωνα

Ο λόγος της κίνησης αυτής

Επιστολή έστειλε στην επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΠ η διοίκηση της ΑΕΚ, με την οποία ζητά την αντικατάσταση του διαιτητή Μενέλαου Αντωνίου από το αυριανό παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στο στάδιο «Άλφαμέγα» στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα στην επιστολή σημειώνεται πως το εν λόγω αίτημα βασίζεται στο γεγονός ότι ο Κύπριος ρεφ είναι κάτοικος Λεμεσού και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τις ικανότητες του ιδίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην επιστολή η ΑΕΚ τονίζει πως στα άλλα παιχνίδια πέραν από το Ομόνοια-ΑΕΖ, ορίστηκαν ξένοι διαιτητές και θεωρεί πως το πιο σωστό θα ήταν να γίνει το ίδιο και στο δικό τους παιχνίδι, καθώς πρόκειται για ένα καθοριστικό ματς και για τις δύο ομάδες.

Η ΑΕΚ με αυτή την κίνηση θέλει να προτρέψει το οτιδήποτε και ταυτόχρονα θέλει να προστατέψει τον ίδιο τον διαιτητή από τυχών λάθη που μπορεί να προκύψουν εντός γηπέδου για να μην υπάρχει προκατάληψη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως από πλευράς Απόλλωνα δεν υπήρξε η οποιαδήποτε αντίδραση μέχρι στιγμής σε σχέση τόσο με τον ορισμό του διαιτητή, όσο και με την επιστολή της ΑΕΚ προς την επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΠ, ωστόσο εντός της ημέρας πιθανόν να υπάρξει τοποθέτηση επί του θέματος.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση