ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: «Είμαστε στη διάθεση των αρχών»

Η αντίδραση της ΑΕΚ στα όσα αναφέρει η El Confidencial

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΚ εκφράζει την έκπληξή της για τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της El Confidencial για τα περί στημένων στο κυπραικό πρωτάθλημα και τονίζει ότι είναι στη διάθεση των αρχών για να συνδράμει στην εξιχνίαση των υποθέσεων, εφόσον μπορεί.

Αναλυτικά:

Είναι με μεγάλη έκπληξη που παρακολουθούμε την αναδημοσιεύση στον Κυπριακό διαδικτυακό αθλητικό τύπο Ισπανικου δημοσιευμάτος, στο οποίο γίνεται αναφορά σε παιγνίδια της ομάδας μας και πρώην ποδοσφαιριστή μας.

Με απόλυτο σεβασμό στις έννομες διαδικασίες της κάθε χώρας δηλώνουμε απερίφραστα ότι το Σωματείο μας δεν προτίθεται να εμπλακεί σε δημόσια συζήτηση επι των εγείρομενων ζητημάτων.

Ταυτόχρονα όμως δηλώνουμε ότι είμαστε στην διάθεση των διωκτικών αρχών, στο ενδεχόμενο που η παροχή της συνδρομής μας στην εξιχνίαση οποιοασδηποτε αξιόποινης πράξης που δύναται να έχει διαπραχθεί από τον οποιοδήποτε, κριθεί απαραίτητη.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

ΑΕΚ: Κλικς απ' την πρωινή

Ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ο Κανέδα βάζει τις πινελιές του ενόψει και της νέας απαιτητικής ...
 |  ΑΕΚ
X