ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Βαριά η ταμπέλα του αντί-Καταλά

Ο Κάρλες Πλάνας συστήθηκε στο κιτρινοπράσινο κοινό

Κατά τη διάρκεια του φετινού ευρωπαϊκού οδοιπορικού των περσινών δευτεραθλητών το οποίο διήρκεσε έξι αγώνες, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ αναγκάστηκε να βρει λύσεις εκ των έσω σε τουλάχιστον δύο θέσεις μιας και το κενό το οποίο δημιουργήθηκε με την αποχώρηση τόσο του Νταβίντ Καταλά, όσο και του Χόρχε Λαρένα, δεν καλύφθηκε έγκαιρα. Η ολοκλήρωση του καλοκαιρινού μεταγραφικού σχεδιασμού έφερε στη Λάρνακα και την «Αρένα» έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά κεντρικού αμυντικού και αυτός είναι ο Κάρλες Πλάνας, ο οποίος προορίζεται για να καλύψει μια από τις τρεις θέσεις μπροστά από τον Τόνιο Ραμίρες.

Απέναντι σε Πετροκούπ, Λέφσκι Σόφιας και Γάνδη, ο Χουάν Τρουγιόλς κλήθηκε γι' άλλη μια φορά να αποτελέσει το πολυεργαλείο το οποίο μαζί με τον Μιγκέλ Γκονζάλες και τον Ντάνιελ Μόισοφ θα αποτελούσαν τους τρεις σωματοφύλακες στα μετόπισθεν, ωστόσο δεν μπορούσε να θεωρηθεί μόνιμη λύση. Η πρώτη γεύση από Κάρλες Πλάνας ήρθε στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια, καθώς ο Ισπανός επιστρατεύτηκε για παρθενική φορά, συμπληρώνοντας μαζί και το πρώτο του γεμάτο παιχνίδι με την κιτρινοπράσινη φανέλα.

Το έργο του Κάρλες Πλάνας είναι δύσκολο

Η έλλειψη αγωνιστικής δράσης όχι μόνο κατά τη φετινή σεζόν, αλλά και τις δύο προηγούμενες κατά τη διάρκεια των οποίων δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Χιρόνα, φάνηκε, με τον 28χρονο αμυντικό να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τον δραστήριο Δημήτρη Χριστοφή. Το έργο του Κάρλες Πλάνας είναι δύσκολο μιας και κατά τα φαινόμενα είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος αποτελεί τον διάδοχο του Νταβίντ Καταλά και το φορτίο αυτό από μόνο του, είναι βαρύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα ανοιχτά...

Όλα ανοιχτά...

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού
24sports team
 |  ΑΕΛ
X