ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Απαντήσεις στο γήπεδο

Ακόμα ένα restart που θα έχει διάρκεια ψάχνει η ομάδα του Λουίς Όλτρα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα (18:00) στο «Αρένα» έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο για να αντιστρέψει το κακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Η ομάδα του Λουίς Όλτρα μπορεί αυτή τη στιγμη να είναι «πληγωμένη» αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ξεγραμμένη. Ο Ισπανός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να διαγράψουν την κακή έναρξη του φετινού μαραθώνιου που έχουν κάνει αλλά αυτό θα γίνει αν καταφέρουν να δημιουργήσουν το δικό τους νικηφόρο σερί.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο σημερινός αντίπαλος της ΑΕΚ καθώς όπως έχει δείξει η Νέα Σαλαμίνα αποτελεί υπολογίσιμη ομάδα που ανα πάσα στιγμή μπόρει να κάνει τη «ζημιά».

Τα στατιστικά των «κιτρινοπράσινων» μέχρι στιγμής δεν είναι και τα καλύτερα με την ομάδα του Όλτρα να δέχεται με αρκετή ευκολία γκολ. Καθόλου τυχαίο δεν μπορούν να  αποτελούν τα 12 γκολ παθητικό σε πέντε μόλις αγωνιστικές, βάζοντας την ΑΕΚ στις ομάδες με τις χειρότερες άμυνες μέχρι στιγμής.

Το «βαρύ» κλίμα μπόρει να ανατραπεί και ο σημερινός αγώνας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κτιστεί ένα νικηφόρο σερί για να μην απομακρυνθεί περισσότερο απο τους στόχους που έθεσε η διοίκηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Ψάχνει «ντε ζαβού»

ΑΕΚ: Ψάχνει «ντε ζαβού»

O Μπεν Σιμόν θέλει να καταφέρει ότι έκανε έντεκα χρόνια πριν στο ξεκίνημα του με την ΑΕΚ
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ