ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: «Ανοιχτή η πόρτα για Βερδάσκα»

Ο παίκτης και ο ατζέντης του αξιολογούν την κατάσταση και κάνουν υπομονή

Είναι ένα όνομα που «παίζει» αρκετά τις τελευταίες μέρες αυτό του Ντιόγο Βερδάσκα για την ΑΕΚ Λάρνακας, με τον τύπο του Άραγκον να μεταφέρει σχεδόν καθημερινά εξελίξεις. Είναι παίκτης της Ρεάλ Σαραγόσα, κατά τεκμήριο κορυφαίας ομάδας της κοινότητας του Άραγκον, και ως εκ τούτου ενδιαφέρει.

Ο παίκτης, σύμφωνα με δημοσίευμα του «El periodico de Aragon», δε βιάζεται καθόλου να αποφασίσει και όπως έχει ενημερώσει τον ατζέντη του επιθυμία του είναι να πάει να παίξει κάπου που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην ΑΕΚ, που μαζί με τη Λουτογκόρετς είναι οι δυο ομάδες που έκαναν πρόταση, θα βρει και τον πρώην προπονητή του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και για αυτό κρατά ανοιχτή την πόρτα. Είναι θετικός στην προοπτική και των δυο ομάδων που τον θέλουν, ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του, Πορτογαλία, αφού είναι αποφασισμένος να «πιάσει» στο εξωτερικό.

Έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο στη Σαραγόσα που δεν τον αφήνει να φύγει ελεύθερο και ήδη απέρριψε, όπως λένε οι Ισπανοί, τις πρώτες προτάσεις από ΑΕΚ και Λουτογκόρετς. Η απόφαση του παίκτη είναι να κάνει υπομονή με την ελπίδα πως θα προκύψει κάποια πρόταση στη Σαραγόσα που θα καλύπτει τον ίδιο αλλά και την ομάδα. Το περιβάλλον του διαρρέει πως υπήρξαν ανεπίσημες κρούσεις από Γαλλία και Ελλάδα.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του ντέρμπι

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του ντέρμπι

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 12 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και παιδικά ...
 |  ΑΕΚ
X