ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΚ: Αναζητώντας σταθερότητα στο αριστερό άκρο

Ο Καρλ Πλάνας βρίσκεται στην ακίδα του Άντερ Μουρίγιο

Η φημολογία για ενδιαφέρον και μάλιστα απόκτηση του Καρλς Πλάνας από την ΑΕΚ είναι κάτι υπαρκτό και χειροπιαστό με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στην ακίδα του Άντερ Μουρίγιο ο οποίος επιχειρεί να δρομολογήσει την κάθοδό του στο νησί. Η βασική θέση του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι το αριστερό άκρο της άμυνας με δυνατότητα να προσθέσει και στο κέντρο αυτής, με τον Βάσκο τεχνικό διευθυντή των δευτεραθλητών, να ψάχνεται το τελευταίο διάστημα για μιαν τέτοια περίπτωση.

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν έφερε τον Θωμά Ιωάννου ως βασικό αριστερό οπισθοφύλακα με τετράδα στα μετόπισθεν, ενώ λίγο αργότερα η επιστράτευση τριάδας, έφερε τον Τέτε και τον Έκτορ Χέφελ σε θέση αριστερού μπακ χαφ. Παρόλο που στο ρόστερ υπάρχει και η επιλογή του Μάριου Αντωνιάδη, ο Άντερ Μουρίγιο προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός ακόμη αριστεροπόδαρου αμυντικού, μιας και η σταθερότητα απουσίασε στην εν λόγω θέση στο φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό της ΑΕΚ.

Κάπου εδώ αρχίζει και η συζήτηση για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχαιρετήσουν τη Λάρνακα με πρώτον υποψήφιο τον Ζιάν Λουκ Ασούμπρε ενώ κοιτώντας και λίγο πιο μακριά, το ερώτημα αυτό θα επανέλθει όταν προκύψει ενίσχυση με καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα ανοιχτά...

Όλα ανοιχτά...

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού
24sports team
 |  ΑΕΛ
X