ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Ανάγκη για δικαίωση

Ο τίτλος ή μια πρόκριση σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι αυτό που λείπει την τελευταία τριετία

Ως ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της τελευταίας τριετίας φαντάζουν οι διπλές αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Βικτόρια Πλζεν, με τους κιτρινοπράσινους να φλερτάρουν για δεύτερη σερί χρονιά με την επιστροφή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή ήταν αυτό που είχε επιτρέψει, ή καλύτερα, αυτό που είχε ωθήσει τους Λαρνακείς σε συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και κάτι τέτοιο υφίσταται και τώρα.

Η άνοδος της ΑΕΚ στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι κάτι που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, όπως και το γεγονός ότι οι Λαρνακείς ξέρουν τον τρόπο να φτάνουν στην πηγή, αλλά εν τέλει μένουν διψασμένοι. Η διεκδίκηση του πρωταθλήματος τα τρία τελευταία χρόνια, οι δύο πορείες μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου αλλά και οι διπλές αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Λίμπερετς, μαρτυρούν ότι αυτό που λείπει είναι το κάτι χειροπιαστό.

Σαφέστατα ο τρόπος λειτουργίας του κιτρινοπράσινου οικοδομήματος, η ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου και πάνω απ’ όλα η εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου είναι όλα άξια συγχαρητηρίων, ωστόσο δεν ήταν ικανά να βγάλουν τους φίλους της ομάδας στην πόλη της Λάρνακας. Στα μέσα Αυγούστου λοιπόν και απέναντι σε άλλη μια τσέχικη ομάδα, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να γράψει τη δική της ιστορία και (επιτέλους) να πάρει αυτό που δικαιούται βάση της πορείας εντός και εκτός συνόρων, τα τελευταία χρόνια.

Ήδη από τους φίλους της ΑΕΚ υπάρχει ένα κλίμα ανυπομονησίας και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς και ιδιαίτερα όταν η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, με την ανάλογη παρουσία στις κερκίδες της «Αρένας».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση