ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Ακόμα και αν δεν πείθει... έχει τη «(Sol)ution»

Στο σκοράρισμα έχουν βρει τη λύση οι «κιτρινοπράσινοι»... στα μετόπισθεν προβληματίζουν

Γιώργος Μηνά

Καρδιοκτύπια και πάλι στο «Αρένα» για τους ανθρώπους της ΑΕΚ που φαίνεται να προβληματίζει με την εικόνα της. Η ομάδα του Όλτρα μπορεί να πήρε την δεύτερη της διαδοχική νίκη με 3-2 απέναντι στον Οθέλλο αλλά λίγο έλειψε να γίνει η «ζημιά».

Σε ένα ακόμη παιχνίδι που φέρει την υπογραφή του Φραν Σολ που σημειώσε ακόμη δύο γκολ η ομάδα της ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκει την λύση στο σκοράρισμα. Ο Ισπανός επιθετικός έφτασε τα έξι γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα... να σκοράρει.

Ο Φραν Σολ έχει μέχρι στιγμής προσφέρει τα περισσότερα στην ομάδα του απο οποιαδήποτε φετινή μεταγραφή δείχνοντας την ποιότητα που τον διακατέχει. Παρ'όλα αυτά της ΑΕΚ δεν της αρκεί μόνο ένας Σολ καθώς με την συνολική της εικόνα σε αυτούς τους πρώτους αγώνες προβληματίζει τους πάντες.

Σε τέσσερις συνολικούς αγώνες στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί εννέα γκολ με τον Όλτρα και τους συνεργάτες του να γνωρίζουν ότι με αυτούς τους αριθμούς δεν πας πουθενά.

Παρ'όλα αυτά στα τόσα αμυντικα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αυτός που φέρνει την ηρεμία είναι ο Σολ. Καθόλου τυχαίο που το επίθετο του μεταφράζεται στα ισπανικά ως ήλιος. Ένας φωτεινός ήλιος που έφερε και πάλι τη λιακάδα-ηρεμία στην ομάδα του για να αποφύγει τη γκέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Το μέλλον είναι λαμπρό…

ΑΕΚ: Το μέλλον είναι λαμπρό…

Η ομάδα της Λάρνακας διαθέτει σύνολο 17 διεθνείς σε όλες τις εθνικές μας, με τους οκτώ από αυτούς να είναι στην τρέχουσα ...
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΕΚ