ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Έπρεπε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Κοκόριν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διεθνής διαιτητής

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ανδρέας Γεωργίου, που σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια ΑΕΚ-Άρης, ΑΠΟΕΛ-ΑΕΖ και ΑΕΛ-Δόξα. 

Αναλυτικά:

ΑΕΚ-Άρης

«Στο 5’ υπήρξε παράβαση έκτος περιοχής πάνω στον Κοκόριν, ο διαιτητής δεν το σφύριξε, στη συνέχεια της φάσης δόθηκε κόρνερ από τον πρώτο βοηθό γιατί ο διαιτητής είχε αμφιβολίες. Στην επαναληπτική προβολή φαίνεται ότι είναι κόρνερ, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κτυπά την μπάλα».

«Στο 31’ ο διαιτητής έκανε ένα σοβαρό λάθος. Άφησε πλεονέκτημα ενώ δεν έπρεπε να αφήσει. Γιατί ο Κοκόριν έπαιξε ριψοκίνδυνα τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Η ουσία είναι ότι ρίσκαρε ο παίκτης του Άρη, δεν προλάβαινε την μπάλα και έπαιξε με ριψοκίνδυνο τρόπο. Ήταν μια γεμάτη κίτρινη κάρτα. Έπρεπε να σταματήσει τη φάση και να δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Λανθασμένα άφησε πλεονέκτημα ο διαιτητής. Το VAR δεν μπορεί να επέμβει γιατί δεν ήταν φάση για απευθείας κόκκινη κάρτα βάσει πρωτοκόλλου του VAR».

«Στο 34 δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Το χέρι του παίκτη του Άρη είναι σε φυσική θέση».

«Στο 53’ ο αριθμός «54» του Άρη κλωτσά τον παίκτη της ΑΕΚ και είναι καθαρή παράβαση πέναλτι. Ήταν μπροστά τα πόδια του τερματοφύλακα και σωστά δόθηκε επανάληψη».

ΑΕΛ-Δόξα

«Στο 26΄ δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι, χέρι υπέρ της ΑΕΛ».

«Στο 1-0 έγινε έλεγχος για οφσάιντ, δεν υπάρχει οφσάιντ».

«Στο 41 έγινε έλεγχος αν πέρασε όλη η μπάλα τη γραμμή. Βλέποντας τη φάση δεν φαίνεται να έχει περάσει, αλλά ας βάλουν μια κάμερα για να μας βοηθούν».

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΖ

«Στο 11’ υπήρχε μια αμελητέα επαφή σε παίκτη του ΑΠΟΕΛ πάνω σε παίκτη της ΑΕΖ, αλλά δεν τον εμπόδισε να ολοκληρώσει».

«Στο 28' ο διαιτητής έπρεπε να δείξει κίτρινη στον αριθμό «3» του ΑΠΟΕΛ, αλλά ούτε φάουλ έδωσε».

«Στο 47’ ο αριθμός «18» της ΑΕΖ έπρεπε να δεχθεί κίτρινη για καθυστερημένο πάτημα».

«Στο 52’ ο αριθμός «14» του ΑΠΟΕΛ έπρεπε να δεχθεί κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση