ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Ο καθένας τη δουλειά του

Η απάντηση του Όλτρα για τις μεταγραφές φανερώνει το μοντέλο το οποίο λειτουργεί η ΑΕΚ

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η ΑΕΚ αδιαμφισβήτητα φέτος πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία, καθώς στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε αρκετά καλή θέση και εντός των στόχο της, ενώ στην Ευρώπη κατάφερε να προκριθεί στο Κόνφερενς Λιγκ και να συνεχίσει μετά τη φάση των ομίλων.

Η φετινή επιτυχία της ομάδας της Λάρνακας έχει ένα πλάνο και αυτό δεν είναι άλλο απ’ το «Ο καθένας τη δουλειά του». Η απάντηση του Χοσέ Λούις Όλτρα στη συνέντευξη τύπου στην ερώτηση για το αν θα γίνουν μεταγραφές είναι ξεκάθαρη για την τακτική που ακολουθεί η ΑΕΚ και τον τρόπο λειτουργίας του. Συγκεκριμένα ο Ισπανός κόουτς στην εν λόγω ερώτηση απάντησε ότι «Ο Τσάβι Ρόκα είναι αυτός που αποφασίζει για τις μεταγραφές». Μόνο από εδώ μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι ο καθένας στην ΑΕΚ έχει το πόστο του.

Αρχικά ο Άντρος Καραπατάκης, μπορεί να είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει την ευθύνη της ομάδας και είναι ο πρόεδρος, όμως ουδέποτε θα επηρεάσει ή θα αλλάξει οποιαδήποτε απόφαση του Τσάβι Ρόκα ή του προπονητή. Ενώ δεν είναι άνθρωπος ο οποίος συνεχώς παρεμβαίνει στη δουλειά των όσων εργάζονται για το καλό της ΑΕΚ. Εξ’ άλλου αυτό φάνηκε αρκετές φορές, καθώς πέρσι όταν ήρθαν τα κακά αποτελέσματα και μπορεί κάποια παράπονα να στράφηκαν προς τον Τσάβι Ρόκα, ο «τίγρης» στήριξε τον Ισπανό κόουτς και φέτος δικαιώθηκε. Φυσικά και φέτος η ΑΕΚ έκανε μία «κοιλιά» ειδικότερα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και όταν ήρθαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα, όμως και πάλι η ομάδα πέρασε αυτή τη φάση ήρεμα και χωρίς να επηρεαστεί οτιδήποτε, με τον Ρόκα και τον Καραπατάκη να στηρίζουν τον Όλτρα, που στο τέλος τους δικαίωσε και με το παραπάνω.

Επομένως στην ΑΕΚ το μοντέλο που ακολουθείται για την επιτυχία της ομάδας είναι ξεκάθαρο και ο καθένας από το πόστο του κάνει το καλύτερο για να ανεβαίνουν οι Λαρνακείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση