ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μιχαηλίδης : «Άποψη μου... δεν θ' αναβληθούν τα παιγνίδια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ

Στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Όσα δήλωσε:

Για τις άδειες των γηπέδων: «Η αδειοδότηση των γηπέδων έχει ημερομηνία λήξης. Εμείς σαν ΚΟΑ εισηγούμαστε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης δύο άτομα, κάτι που κάναμε έγκαιρα. Με επιστολή μας ενημερώσαμε το Υπουργείο και εισηγηθήκαμε τα άτομα. Τώρα είναι θέμα του Υπουργείου Δικαιοσύνης να κάνει εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο για να συσταθεί νέα επιτροπή. Για την αδειοδότηση των γηπέδων αισθάνομαι ότι επειδή υπάρχει αυτή η δυσκολία ίσως να δοθεί μια πολύ μικρή παράταση για να μπει η νέα επιτροπή στην θέση της και να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους».

Ποιος μπορεί να δώσει την παράταση: «Δεν είμαι ο πιο ειδικός για να απαντήσω αλλά νομίζω μπορεί να γίνει είτε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης είτε από το Υπουργικό Συμβούλιο. ΚΟΑ και ΚΟΠ δεν εξαρτάται από εμάς. Η ταπεινή μου άποψη δεν είναι ότι θα αναβληθούν τα παιχνίδια, αφού δεν ευθύνονται οι ομάδες. Εμείς πήραμε τα μέτρα μας και είμασταν έτοιμοι για την αδειοδότηση των γηπέδων».

Για την αστυνόμευση των γηπέδων: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσετε στην αστυνομία, δεν θέλω να κάνω τον ειδικό σε όλα. Αν δοθεί μια παράταση αισθάνομαι ότι η αστυνομία θα το επιτρέψει».

Για τις εξελίξεις στο νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Εμείς έχουμε πολύ καλή διάθεση παρόλο που αυτό το πρόβλημα ο ΚΟΑ το βρήκε μπροστά του ξαφνικά. Μας δώσανε κάποιες επιλογές και θα κάνουμε μια συνάντηση με τις τρεις ομάδες την ερχόμενη εβδομάδα. Εγώ πάντα είναι της άποψης ότι όταν υπάρχει καλή θέληση υπάρχει και η λύση. Θα δούμε όλες τις παραμέτρους και το οικονομικό κομμάτι και θα προχωρήσουμε. Λαμβάνονται μέτρα για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, για αυτό άλλωστε γίνονται οι συναντήσεις. Κάποια πράγματα τα βρήκαμε και είναι τελειωμένα, ότι μπορεί να αλλάξει έχουμε όλη τη καλή διάθεση να το αλλάξουμε».

Για το οικονομικό θέμα που προκύπτει στα σωματεία: «Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτό το θέμα. Ούτε μας ζητήθηκε και δεν είναι ούτε αρμοδιότητα μας. Συμβολές μπορούμε να δώσουμε αλλά λεφτά όχι, δυστυχώς».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση