
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ύψωνα, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.
Αναλυτικά:
Για τη χθεσινή νίκη: «Πολύ σημαντική κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους με εμάς,όπως είπε ο προπονητής μας έπρεπε να κερδίσουμε για να πάρει αξία η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Έχουμε έξι βαθμούς από πολύ νωρίς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και για αυτό ήταν σημαντική η χθεσινή νίκη. Καταφέραμε να προηγηθούμε, ήρθε και το δεύτερο γκολ σε ένα κατάλληλο χρονικά σημείο και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».
Για τη βελτίωση: «Ήταν όφελος και η διακοπή. Θέλει και ο προπονητής τον χρόνο του. Φαίνεται και στο γήπεδο η βελτίωση. Η προσθήκη των τελευταίων παιχτών δίνει επιπλέον επιλογές στον προπονητή μας. Θα πρέπει η ομάδα να έχει βάθος για να αντεπεξέλθει».
Τα αγωνιστικά: «Μόνιμη απουσία του Κιντιγιά, θέλουν περισσότερο χρόνο Μέμπλι, Στυλιανού αλλά θέλουν ακόμη λίγο χρόνο και οι νέοι».