ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάθε πιθανότητα για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα

Ξεκάθαρη η UEFA

Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες περί διακοπής πρωταθλημάτων ολοένα και φουντώνουν και τα σενάρια πολλά. Το Βέλγιο ήταν η πρώτη χώρα που ετοιμάζεται να διακόψει το πρωτάθλημα του (αυτό πρότεινε η Λίγκα αλλά εκκρεμεί η οριστική απόφαση την οποία και θα λάβει η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας του). Αυτή η κίνηση του Βελγίου σαφώς και δεν άρεσε στην UEFA η οποία και αντιδρά.

Η UEFA εδώ και καιρό κάνει υποχωρήσεις στο θέμα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων. Αναγνωρίζει την κρισιμότητα της εποχής και γι’ αυτό έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις. Έχει αναβάλει το Euro, έχει μεταφέρει τις διοργανώσεις τις πιο πέρα με στόχο να ολοκληρώσουν όλα τα πρωταθλήματα.

Είναι γι’ αυτό που η θέση της προς όλα τα πρωταθλήματα είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να εξαντληθεί η κάθε πιθανότητα για διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Αν δεν το πράξουν αυτό θα εξετάσει και η ίδια την στάση της και θα κοιτάξει το ενδεχόμενο χώρες που οι οποίες αγνοούν τις γραμμές της να μην συμμετάσχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν πάλι κάποιο πρωτάθλημα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της, και στην τελική δεν μπορεί να το πράξει, τότε η UEFA είναι ανοικτή ακόμη και στην διακοπή. Έχει δώσει όμως αρκετή παράταση και έτσι απόφαση για οποιαδήποτε διακοπή δεν μπορεί να έρθει αυτή τη στιγμή. Αυτό δηλώνει η UEFA.

 

 

Ποδόσφαιρο: Τελευταία Ενημέρωση

X