ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκη της Τζένοα για να «ανασάνει» απόδοση 4.73!

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων

Πολύ σημαντικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Γένοβα αφού η ομώνυμη ομάδα χρειάζεται διακαώς τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά και να φύγει όσο το δυνατό περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη! Κόντρα σε μια ουσιαστικά «αδιάφορη» Ίντερ που σίγουρα όμως θέλει νίκη γοήτρου για να πάρει έστω την δεύτερη θέση ενδέχεται να γίνει μια σκληρή μάχη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Να κερδίσει η Τζένοα η απόδοση στο 4.73, νίκη της Ίντερ στο 1.65, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 4.06. Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 1.55, ενώ το Under 2.5 στο 2.47. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ' αυτό το παιχνίδι 1.57, ενώ το Over 2,5 στο παιχνίδι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση βρίσκεται στο 1.90. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων να σας περιμένει μιας και όλα σχεδόν τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή Meridianbet για Android και iOS, και επωφεληθείτε του Mobile Application Μπόνους έως και €15 με το πρώτο σας στοίχημα εν κινήσει!

Μη χάσετε αυτή την εκπληκτική προσφορά της Meridianbet!

ΤΖΕΝΟΑ: Τελευταία Ενημέρωση