ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρόμα: Θέλει να πουλήσει σε Σαουδάραβες την ομάδα ο Φρίντκιν

Σύμφωνα με Ιταλικές πηγές

Πληροφορίες από την ιταλική πρωτεύουσα υποστηρίζουν ότι οι ιδιοκτήτες της Ρόμα διαπραγματεύονται την πιθανή πώληση του συλλόγου σε επενδυτές στη Σαουδική Αραβία.

Η «Repubblica» αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση στην οποία συμμετείχε ο επικεφαλής του νομικού τμήματος των «τζαλορόσι» στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, την Τρίτη. Με την οικογένεια Φρίντκιν να φέρεται διατεθειμένη για να πουλήσει με το κατάλληλο αντίτιμο τις μετοχές του συλλόγου.

Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι από τη Σαουδική Αραβία για την αγορά της Ρόμα φαίνεται πως είναι δύο: Το Κρατικό Ταμείο Δημόσιων Επενδύσεων (που έχει μπει και στην Νιούκαστλ) και ο ιδιώτης επενδυτής, Τούρκι Αλασίκ, ο οποίος είναι βασιλικός σύμβουλος και πρόεδρος της General Entertainment Authority.

Το δημοσίευμα προχωρά ακόμη περισσότερο το όλο θέμα, αναφέροντας πως οι Φρίντκιν ελπίζουν να συνάψουν συνεργασία με έναν από τους δύο ομίλους της Σαουδικής Αραβίας. Θέλουν μάλιστα να διατηρήσουν τον έλεγχο της Ρόμα, αλλά τόσο η PIF όσο και ο Αλασίκ επιθυμούντο 100% των μετοχών του συλλόγου, προετοιμάζοντας προσφορές περίπου 900 εκατ. ευρώ συν άλλα 300 εκατ. ευρώ που συνδέονται με την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Τα πράγματα είναι ακόμα στα αρχικά τους στάδια, αλλά αναμένονται εξελίξεις τους επόμενους μήνες.

Πηγή: sport-fm.gr

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση