ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μουρίνιο: «Μια ημέρα θα αφήσω την Ρόμα, πάνω από τις κούπες να είναι η ομάδα ενωμένη»

Η Ρόμα κατέκτησε πριν λίγες ημέρες το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο, το Europa Conference League.

Ο τεχνικός των «τζαλορόσι» Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του, αναφέροντας πως όταν κάποια στιγμή φύγει από τον σύλλογο, πέρα από τα τρόπαια αυτό που μετράει είναι να είναι ενωμένη η ομάδα.

Λιγότερο κρέας, καλύτερα για όλους _ Greenpeace

«Οι αναμνήσεις μένουν για πάντα και η ιστορία δεν μπορεί να διαγραφεί. Για μένα αυτά είναι εκπληκτικά και αξέχαστα συναισθήματα αλλά θα πρέπει να σκεφτώ "τι μένει μετά"...

Πριν από αυτό, θα χρειαστεί να αγκαλιάσω άπαντες. Θα πρέπει να πω στον κόσμο ότι ευγνωμονώ τους παίκτες μου. Όλους, από τον Ρούι (Πατρίσιο) που έπαιξε 54 ματς μέχρι τον Πιέτρο που δεν έπαιξε λεπτό.

Όμως σε αυτή την ομάδα ο κάθε παίκτης έπαιξε κάθε ματς κάθε αγώνα, αυτό είναι που δεν ξέρουν οι Αϊνστάιν του ποδοσφαίρου, δεν καταλαβαίνουν και λυπάμαι για αυτούς.

Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που βλέπετε και αυτό που δεν βλέπετε, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται από 11, παίζεται από πολλούς περισσότερους και εμείς ήμασταν πάρα πολλοί...

Παίκτες, προπονητές, ιατρικό επιτελείο, αναλυτές, φροντιστές, μάγειρες, οικογένειες, φίλοι, φίλοι της Ρόμα, φίλοι του Μουρίνιο και είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους.

Κάποια μέρα θα αφήσω την Ρόμα, αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου, όμως πάνω από τη μία ή τις περισσότερες κούπες θα ήθελα να βλέπω αυτό το σύλλογο ενωμένο από αυτό το πάθος και αυτή την αγάπη.

Δύο φωτογραφίες για να σας αγκαλιάσω όλους. Να έχετε έναν ωραίο Ιούνιο».

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση