ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μουρίνιο: «Καμία επαφή με Βραζιλία»

Τι δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο για το μέλλον του

Το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο είναι στον… αέρα, αφού αφενός μεν στη Βραζιλία συνεχίζονται τα σενάρια πως θα αναλάβει την «σελεσάο» εν όψει του Μουντιάλ του 2026, αφετέρου φημολογείται πως θα αποχωρήσει από τη Ρόμα.

«Δεν έχω μιλήσει ούτε εγώ ούτε ο ατζέντης μου με τη Βραζιλία. Έχω πει στον εκπρόσωπό μου πως μέχρι να αποφασίσει η Ρόμα αν θα μείνω ή όχι, δεν θέλω να ξέρω για οποιαδήποτε επαφή ή να μιλήσω με κανέναν άλλο», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για τα σενάρια πως η διοίκηση της Ρόμα βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη; «Δεν πιστεύω πως είναι αλήθεια. Δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω πως η οικογένεια Φρίντκιν δεν είναι ειλικρινείς μαζί μου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλουν να μείνω, αλλά δεν πιστεύω πως μιλάνε πίσω από την πλάτη μου με άλλους προπονητές. Εγώ πάντα ήμουν ειλικρινής με τη Ρόμα. Όταν είχαμε συμφωνήσει αλλά δεν είχα υπογράψει, δέχτηκε μια πρόταση από μια άλλη ομάδα, που ήθελε να αθετήσω τον λόγο μου στη Ρόμα, αλλά είπα όχι. Δεν θα σας πω ποια είναι, αλλά θα τη δείτε στο ντοκιμαντέρ μου στο Netflix που θα βγει σε λίγες μέρες», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση