ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Ρόμα έδιωξε τον Πιέτρο Μπεράρντι

Ποιος ήταν ο μέχρι πρότινος CEO των τζαλορόσι

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Πιέτρο Μπεράρντι ανακοίνωσε η Ρόμα. Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος CEO του συλλόγου, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε αναλάβει να τρέξει το πρότζεκτ του νέου γηπέδου που θέλουν να χτίσουν οι «τζαλορόσι».

«Η Ρόμα ενημερώνει ότι τα αρμόδια εταιρικά όργανα αποφάσισαν να τερματίσουν, με άμεση ισχύ, τη συνεργασία μεταξύ της Ρόμα, των εταιρειών του ομίλου και του κ. Πιέτρο Μπεράρντι. Ο σύλλογος εύχεται στον Πιέτρο ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές του προσπάθειες», ανέφεραν οι Ρωμαίοι στην ανακοίνωσή τους.

Ο Μπεράρντι ήταν μια διετία στη Ρόμα, έχοντας προσληφθεί από τη νέα ιδιοκτησία των Friedkin το 2021. Ο 47χρονος έφτασε στην ομάδα, έχοντας πίσω του μια λαμπρή καριέρα που τον είδε να εργάζεται σε ανώτερες θέσεις σε τεράστιες εταιρείες.

Αφού απέκτησε MBA στη Βοστώνη, συνέχισε την καριέρα του στη Royal Dutch Shell στην Ευρώπη προτού μετακομίσει στην αυτοκινητοβιομηχανία, όπου πέρασε πάνω από 15 χρόνια σε ηγετικούς ρόλους στις ΗΠΑ τόσο για τη Fiat Chrysler όσο και για τη Nissan. Στις αρχές του 2020 διορίστηκε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pirelli στη Βόρεια Αμερική. Ο Pietro Berardi θα έχει το καθήκον να επιβλέπει τις διάφορες πτυχές του φιλόδοξου οράματος του Club για τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Κλείνει Αζμούν η Ρόμα!

Κλείνει Αζμούν η Ρόμα!

Οι «τζαλορόσι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σαρντάρ Αζμούν από την Μπάγερν Λεβερκούζεν
 |  ΡΟΜΑ