ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμάζει 2+1 «μπαμ» η Ρόμα!

Η Ρόμα έχει μείνει πίσω μεταγραφικά και προσπαθεί να σώσει την παρτίδα στο φινάλε.

Σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκεται η Ρόμα με την Γιουβέντους. Σύμφωνα με την «Coriello Dello Sport», οι δύο ομάδες συζητάνε τις περιπτώσεις τον Μάντζουκιτς και Τσαν. Η Ρόμα έχει μείνει πίσω μεταγραφικά και προσπαθεί στις μέρες που απομένουν, να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ειδικά βλέποντας την Ίντερ και την Νάπολι να έχουν ενισχυθεί, η ανησυχία στο στρατόπεδο των Ρωμαίων αυξάνεται, μαζί και η προσπάθεια για μεταγραφές. Οι ιταλικές ομάδες ανέκαθεν είχαν «πάρε δώσε» μεταξύ τους και εκεί προσπαθεί να στηριχθεί και η Ρόμα. Πάντως όλες οι περιπτώσεις που εξετάζονται έχουν δυσκολίες.

Τσαν για το κέντρο 

Για την περίπτωση Τσαν, η Ρόμα χρειάζεται παίκτη στα χαφ και ο Γερμανός καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των ανθρώπων της ομάδας. Το ζήτημα, είναι ότι η Ρόμα δεν αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό δεν αρέσει στον παίκτη. Σύμμαχος της , ότι την περσινή σεζόν ο Τσαν δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Αλέγκρι και κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει και με τον Σάρι.

Προσπάθεια για Μάντζουκιτς

Για τον Μάντζουκιτς τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ο Κροάτης είναι χρόνια στην Γιουβέντους και αποτελεί παίκτη «σημαία» για την ομάδα. Παράλληλα το «όχι» στο ενδιαφέρον της Παρί προ εβδομάδων δείχνει ότι η μεταγραφή είναι δύσκολα υλοποιήσιμη. Παρόλα αυτά, η επιστροφή του Ιγκουαίν στον ομάδα, τοποθετεί τον Μάντζουκιτς ακόμα πιο πίσω στις προτιμήσεις του Σάρι και ανοίγει το δρόμο. Image result for rugani

Σενάριο για Ρουγκάνι

Η μεταγραφή του Μανωλά στην Νάπολι έχει αφήσει κενό στην αμυντική λειτουργία της Ρόμα. Σύμφωνα με σενάρια των τελευταίων ημερών, στη Ρόμα » παλεύουν να καλύψουν αυτό το κενό με την απόκτηση του Ρουγκάνι απο την Γιουβέντους. Από αυτά τα σενάρια μάλιστα, προκύπτει ότι σε περίπτωση που ο Ρουγκάνι μεταγραφεί στην Ρόμα, η Γιουβέντους προτίθεται να δανείσει δωρεάν τον Μάντζουκιτς για ένα χρόνο. Με όλα αυτά τα θέματα ανοιχτά, η Ρόμα πάει για πολύ δραστήριο «φινάλε» μεταγραφικής περιόδου.

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X