ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενδιαφέρον από το Κατάρ για αγορά της Ρόμα

Την πρόθεση εμπλοκής επενδυτών από το Κατάρ στα διοικητικά της Ρόμα, επιβεβαίωσε ο πρέσβης της ασιατικής χώρας στην Ιταλία

Τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει στην επιφάνεια πολλά σενάρια γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ρόμα. Ένα από αυτά κάνει λόγο πως επενδυτές από το Κατάρ θέλουν να αγοράσουν τις μετοχές της ομάδας. Σενάριο που τελικά δεν μοιάζει τόσο απίθανο, αφού ήρθε ο ίδιος ο πρέσβης του Κατάρ στην Ιταλία, για να το επιβεβαιώσει. 

Συγκεκριμένα, ο Αμπντουλαζίζ Αχμέντ Αλμακλί Αλ Τζεχανί, δήλωσε για το συγκεκριμένο ζήτημα πως «όλα είναι πιθανά». Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο μεταξύ της Ρόμα και του Κατάρ, αλλά αν παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία στο μέλλον, η χώρα μου σίγουρα θα την αρπάξει». 

Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως «αν είναι μέσα από την αγορά της Ρόμα υπάρξει οικονομικό κέρδος, το Κατάρ σίγουρα θα κάνει πρόταση». 

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο παρελθόν είχαν έρθει στην επιφάνεια συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων από το Κατάρ και της διοίκησης της Ρόμα, όμως ο πρόεδρος των «τζαλορόσι» Τζέιμς Παλότα είχε δηλώσει πως δεν έχει σκοπό να πουλήσει την ομάδα. 

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X