ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έγραφαν ότι θα πάω σε συγκεκριμένη ομάδα, έχουν δημοσιευτεί πολλές μ@λ@κιες»

Ο Λουκάκου ξέσπασε κατά του... χορού δημοσιευμάτων σε σχέση με το μέλλον του το περασμένο καλοκαίρι

Ένας χαμός έγινε με τον Ρομέλου Λουκάκου το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βέλγος επιθετικός ακουγόταν για επιστροφή στην Ίντερ, μετά «έπαιξε» για τη Γιουβέντους και τελικά κατέληξε στη Ρόμα.

Ο ίδιος ο Λουκάκου, πάντως, έδειξε δυσαρεστημένος από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν τα media το καλοκαίρι, όντας ξεκάθαρος πως τα περισσότερα απ' όσα ακούστηκαν ήταν ψευδή, και αφήνοντας μήνυμα πως «με την αλήθεια θα σοκάρονταν όλοι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έγραφαν ότι θα πάω σε μία συγκεκριμένη ομάδα, αλλά δεν είχε κανένα νόημα. Υπάρχουν απλά πολλοί άγνωστοι που τους άρεσε να μιλούν για μένα. Έχουν δημοσιευτεί πολλές μ@λ@κίες,.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στην αίθουσα με γνωρίζουν. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να υπεκφεύγω. Θα μιλήσω στην ώρα μου, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς έγιναν τα πράγματα το περασμένο καλοκαίρι, θα σοκάρονταν όλοι.

Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσα να είχα εκραγεί. Πριν από πέντε χρόνια μπορεί να το έκανα, αλλά τώρα δεν χάλασα την ενέργειά μου. Έμεινα σιωπηλός και επικεντρώθηκα στον εαυτό μου. Συγκεντρώθηκα σε αυτό που μπορώ να κάνω καλά: να παίζω ποδόσφαιρο».

 

Πηγή: sportfm.gr

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση