ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διευθύνουσα σύμβουλος στη Ρόμα η Λίνα Σουλούκου!

Σπουδαία στιγμή για τη Λίνα Σουλούκου

Σπουδαία στιγμή στην καριέρας της Λίνας Σουλούκου! Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως αποτελεί από σήμερα τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο του συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Πιέτρο Μπεράρντι που αποχώρησε τη Δευτέρα.

Στις πρώτες της δηλώσεις η πρώην γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού, δήλωσε χαρούμενη για την ευκαιρία που της παρουσιάζεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο!

Το όνομα της Σουλούκου είχε παίξει κατά το παρελθόν και για τη Γιουβέντους και τη Σεβίλλη, μετά την αποχώρησή της από τους ερυθρόλευκους. Πλέον, αναλαμβάνει το πόστο της CEO και της General Manager στους τζαλορόσι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ρόμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Λίνα Σουλούκου ορίστηκε ως νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος & Γενική Διευθύντρια του Ομίλου.

Θα αναλάβει καθήκοντα, με άμεση ισχύ, αφού ολοκληρώσει τις σχετικές εταιρικές διαδικασίες.

«Η Λίνα είναι μια έμπειρη, σεβαστή και αναγνωρισμένη ηγέτιδα στον κόσμο του ποδοσφαίρου και των επιχειρήσεων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Ρόμα. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί της για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε τον σύλλογο στο υψηλότερο επίπεδο, όπως αξίζουν οι οπαδοί και η πόλη», δήλωσαν οι Νταν και Ράιαν Φρίντκιν.

Αφού σπούδασε νομικά με ειδίκευση στο Αθλητικό Δίκαιο, η Σουλούκου ξεκίνησε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, όπου εργάζεται για πάνω από 15 χρόνια. Το 2018 διορίστηκε Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ρόλο που κράτησε μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Φρίντκιν για την ευκαιρία που μου έδωσαν: είχα την ευκαιρία να κατανοήσω και να εκτιμήσω το πνεύμα και τη φιλοδοξία που εμψυχώνουν την ιδιοκτησία και είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις προκλήσεις που περιμένουν την Ρόμα.

Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και ανυπομονώ να κάνω την εμπειρία που έχω αποκτήσει στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου διαθέσιμη στην εταιρεία, στους διευθυντές της και σε όλους τους υπαλλήλους», δήλωσε η Σουλούκου.
Το 2019, η Λίνα Σουλούκου διορίστηκε μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ECA, θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Κλείνει Αζμούν η Ρόμα!

Κλείνει Αζμούν η Ρόμα!

Οι «τζαλορόσι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σαρντάρ Αζμούν από την Μπάγερν Λεβερκούζεν
 |  ΡΟΜΑ