ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αιώνια δόξα Ζοσέ Μουρίνιο»!

Γιούχα στους παίκτες και απίθανη αποθέωση για τον Πορτογάλο στο «Ολίμπικο»

Για ένα ακόμη παιχνίδι, το «Ολίμπικο» είναι κατάμεστο και στο Ρόμα-Βερόνα… γράφτηκε άλλο ένα sold out.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο επί της ουσίας αποτελεί και μια… διαδήλωση από τους οπαδούς των «τζαλορόσι». Διότι πριν το ματς και στους δρόμους της Ρώμης, υπήρξαν πανό, αφίσες και συνθήματα για τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος απολύθηκε προσφάτως από την ομάδα.

Κατά την ανάκρουση της ενδεκάδας αλλά και κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα, οι οπαδοί της Ρόμα γιούχαραν έντονα τους παίκτες, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την απόλυση του Πορτογάλου. Ο Λορέντζο Πελεγκρίνι, ο αρχηγός των «τζαλορόσι» αποδοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους, ενώ χειροκροτήματα απέσπασαν μόνο οι Μπόβε, Ντιμπάλα, Λουκάκου και Ελ Σαράουι.


Φυσικά, οι εκδηλώσεις αγάπης για τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορούσαν να λείψουν. «Ήταν προνόμιο να σε έχουμε στο πλευρό μας… Ευχαριστούμε Ζοσέ!», έγραφε ένα πανό που σηκώθηκε.

Ένα άλλο πανό ανέφερε: «Υπερασπίστηκες τη Ρόμα μας, μας οδήγησες στη νίκη… Ζοσέ Μουρίνιο αιώνια δόξα!», ενώ υπήρξε και ένα μεγάλο στη θύρα των οργανωμένων που έλεγε: «Υπάρχουν αναμνήσεις που δεν έχουν συμβόλαια. Τα τρεξίματα και τα χαμόγελα που μας χάρισες. Κάθε φορά που πήρες θέση... Για τη Ρωμιοσύνη σου θα σε σέβονται πάντα. Ευχαριστώ μίστερ».

«Ζοσέ Μουρίνιο, λα λα λα λα λα, Ζοσέ Μουρίνιο», ήταν ένα από τα συνθήματα που… δόνησαν την ατμόσφαιρα στο «Ολίμπικο».

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση