Σούπερ Κρεμονέζε συνεχίζει από εκεί ακριβώς που σταμάτησε την προηγούμενη αγωνιστική με το μεγάλο διπλό στη Μπολόνια και πανηγύρισε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά επί της Λέτσε με 2-0, για την14η αγωνιστική της Serie A.
Μία από τις ομάδες που πολλοί περίμεναν να επιστρέψει στη Serie Β, αυτή τους βγάζει όλους ασπροπρόσωπους, με την Κρεμονέζε να βρίσκεται πλέον, έστω και προσωρινά, στην 9η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Στους 13 έμεινε η Λέτσε που βρίσκεται 14η.
Τον γόρδιο δεσμό της αναμέτρησης τον έλυσε ο Μποναζόλι στο 52ο λεπτό, με τον 28χρονο Ιταλό να ευστοχεί από τα 11 βήματα, πετυχαίνοντας το 1-0.
Το ματς σε μεγάλο βαθμό κλείδωσε ο Σανάμπρια στο 78. Ο Παραγουανός πήρε την μπάλα από τον Ζερμπίν και με άψογο τελείωμα έγραψε το τελικό 2-0.
ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Αουντέρο, Τερατσιάνο, Μπαστσιρότο, Μπιαντσέτι (88' Βάσκεθ), Μπόντο (67' Γκράσι), Μπαρμπιέρι (88' Φολίνο), Μουσολίνι, Παγιέρο, Βαντεπούτε (67' Τσέρμπιν), Μπονατσόλι (74' Σανάμπρια), Βάρντι
ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Βέιγκα, Γκασπάρ, Τιάγκο Γκάμπριελ, Γκάλο, Κουλιμπαλί, Ραμαντάνι (77' Καμπά), Μπερίσα (77' Σάλα), Πιερότι (67' Έντρι), Μπαντά (46' Σοτίλ), Στούλιτς (67' Καμάρντα)

































