ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο πάντα θαύμαζε τον Κάστανο»

«Ο Ιντζάγκι δεν σέβεται έναν άνθρωπο που έδωσε πολλά στη Σαλερνιτάνα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ατζέντης του Κύπριου διεθνούς

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ιταλία έκανε ο ατζέντης του Γρηγόρη Κάστανου, Mario Giuffredi, ο οποίος ανέφερε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τον Κύπριο διεθνή. Μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν καταλαβαίνει τους λόγους που ο Φίλιππο Ιντζάγκι δεν χρησιμοποιηθεί αρκετά τον συμπατριώτη μας και ότι παρότι ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται εξαιρετικά στη Σαλερλιτάνα… αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τη μεταγραφική του Ιανουαρίου θα εξετάσει τις επιλογές του.

Αποκάλυψε ακόμη ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Λάτσιο, όπου είναι αθλητικός διευθυντής ο Άνγκελο Φαμπιάνι (ο άνθρωπος που τον πήρε πιο πριν στη Σαλερλιτάνα).

Αναλυτικά:

«Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής και ξεκάθαρος για τις καταστάσεις. Η κατάσταση του Καστάνου ήταν πάντα ξεκάθαρη για μένα από τότε που ήρθε ο Ιντζάγκι. Με την Κάλιαρι άρχισε ως βασικός και έκανε ένα καλό παιχνίδι. Ακολούθως έμεινε εκτός για τέσσερις αγώνες και ήταν ο μoνος που έμεινε εκτός. Με τη Λάτσιο τον έκανε αλλαγή λίγο μετά το γκολ και την ασίστ. Ο Ιντζάγκι δεν σέβεται έναν άνθρωπο που έδωσε πολλά στη Σαλερνιτάνα. Δεν υπάρχουν επαινετικά λόγια μετά το ματς με τη Λάτσιο για αυτούς που σκόραραν, μόνο για όσους πέρασαν ως αλλαγή. Επίσης στη Φλωρεντία δημιούργησε τις δύο πιο επικίνδυνες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και μετά τον έκανε αλλαγή. Ο Ιντζάγκι είναι ελεύθερος να μην τον αφήσει να παίξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά θα είναι δικό του πρόβλημα. Σύντομα όμως θα υπάρξει το μεταγραφικό παζάρι και θα κάνουμε τις αξιολογήσεις μας».

Για τη Λάτσιο: «Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, ο Φαμπιάνι ήταν πάντα ένας εξ αυτών και εκείνος που τον έφερε στο Σαλέρνο. Ο Κάστανος είναι χαρούμενος στο Σαλέρνο, είναι ερωτευμένος με την πόλη, γιατί να σκεφτούμε να φύγουμε; Θέλει να μείνει και να παλέψει για τη Σαλερνιτάνα. Πάντα ήταν ένας από τους πιο καθοριστικούς παίκτες από τότε που ήρθε στην ομάδα, από την εποχή του Φαμπιάνι και του Σαμπατίνι. Δεν καταλαβαίνω γιατί να σκεφτόμαστε να φύγουμε ακόμα κι αν υπάρχει προπονητής είναι προκατειλημμένος μαζί του».

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση