ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμένει στη Νάπολι ο Σπαλέτι - «Το μέλλον εδώ θα είναι σημαντικό»

Ο Ιταλός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι παραμένει στoυς πρωταθλητές

Αναμενόμενο και λογικό αν και προ ημερών δεν είχε ξεκαθαρίσει. Ωστόσο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πλέον είναι σίγουρος για την παραμονή του στη Νάπολι και πως θα συνεχίσει το έργο του στην πρωταθλήτρία.

Ο Ιταλός τεχνικός συνομίλησε για όλα με τον πρόεδρο της ομάδας σε δείπνο που του παρέθεσε ο τελευταίος. Στη συζήτηση, αφού πρώτα ξεκαθάρισε το θέμα της παραμονής του μέχρι και το 2025 οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

«Είχαμε μια θετική συνάντηση με τον πρόεδρο χθες, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι συναρπαστικό. Μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω με έναν συγκεκριμένο τρόπο φέρνοντας παίκτες σε νεαρή ηλικία αλλά αρκετά ποιοτικούς. Το μέλλον εδώ θα είναι σημαντικό και ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο και πετυχημένο κύκλο με την ομάδα», ήταν τα πρώτα του λόγια για το θέμα σε ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μόντσα και συνέχισε:

«Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα. Ο πρόεδρος ξέρει πως να διαλέγει καλά κρασιά εν αντιθέσει με εμένα, μιας και δε γνωρίζω πολλά. Είπα ότι χρειαζόταν και είμαι ευχαριστημένος», τόνισε για το δείπνο με τον Ντε Αουρέλις.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NAPOLI  |  Serie A

ΝΑΠΟΛΙ: Τελευταία Ενημέρωση