ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οσιμέν: «Έχω ήδη πάρει την απόφαση για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου»

Σε δηλώσεις του Νιγηριανού

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε ο Βίκτορ Οσιμέν, αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη αποφασίσει για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του!

Ο Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον συνδέουν με ομάδες της Premier League, τονίζοντας ότι θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στους «παρτενοπέι», πριν ανακοινώσει την απόφαση που έχει ήδη πάρει.

«Για τις φήμες που με συνδέουν συνεχώς με ομάδες της Premier League, είναι λογικό να υπάρχουν, όταν είναι ένας από τους πιο καυτούς επιθετικούς. Η Premier League είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου», ανέφερε αρχικά, πριν προσθέσει ότι έχει ήδη πάρει την απόφαση για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του.

«Έχω ήδη πάρει την απόφαση για το επόμενο βήμα μου, το οποίο θα κάνω μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Το έχω ήδη σκεφτεί, έχω το σχέδιό μου και γνωρίζω πολύ καλά τι θέλω να κάνω. Από το ξεκίνημα της καριέρας μου πάντα παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις και τα πράγματα έχουν πάει αρκετά καλά για εμένα ως τώρα. Προς το παρών, το σχέδιό μου είναι να τελειώσω δυνατά τη σεζόν και να πάω κάπου να ξεκουραστώ με την κόρη μου. Μετά θα ανακοινώσω την απόφαση που έχω ήδη πάρει», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΝΑΠΟΛΙ: Τελευταία Ενημέρωση