ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβαλε τα κλάματα on camera ο Σπαλέτι για τον τίτλο της Νάπολι (vid)

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα μετά την κατάκτηση του τίτλου της Νάπολι.

Μετά από αρκετά χρόνια η Νάπολι κατέκτησε το πρωτάθλημα και οι αντιδράσεις όλων είναι έντονα συναισθηματικές. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, μάλιστα, στις δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, αφιερώνοντας την στον αδερφό του ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν περίπου τέσσερα χρόνια.

«Πολλοί δεν πίστευαν ότι η Νάπολι θα πετύχαινε αυτό το αποτέλεσμα στην αρχή της σεζόν, όταν αποχώρησαν αρκετοί εμβληματικοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Ντρίς Μέρτενς, Καλιντού Κουλιμπαλί και Λορέντζο Ινσίνιε. Πρέπει να το αφιερώσω στους παίκτες, που άξιζαν αυτή τη χαρά», ανέφερε ο Σπαλέτι και συνέχισε:

«Το δεύτερο είναι προς όλους τους οπαδούς – Νάπολι, αυτό είναι για σας! Και τέλος για όλους όσους εργάζονται στη Νάπολι, στο επιτελείο μου, τον Τζουντόλι, τον σύλλογο που κάνει τη δουλειά του. Και στην Ματίλδη, την κόρη μου. Φυσικά, όλη μου η οικογένεια με ώθησε μπροστά. Οι φίλοι μου και ο αδερφός μου ο Μαρτσέλο», κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις και την αντίδρασή του…

 

Napol3
Le lacrime di Mister #Spalletti mentre dedica lo #scudettoNapoli a sua figlia Matilde e alla sua famiglia pic.twitter.com/2BkuGtccJV

— Emi Bell (@_EBelloni) May 4, 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΑΠΟΛΙ: Τελευταία Ενημέρωση