ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νάπολι: Σφήνα για Ναμπίλ Φεκίρ

«Χαλάστρα» στα σχέδια της Ρεάλ Μπετίς από τον ιταλικό σύλλογο

Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι η Ρεάλ Μπετίς ήταν η μοναδική υποψήφια για απόκτηση του Ναμπίλ Φεκίρ, με τον Γάλλο μέσο να έχει ήδη εκδηλώσει τάσεις φυγής, μια ομάδα από την Ιταλία έρχεται από την εξωτερική ώστε να τον διεκδικήσει. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα RMC Sport, η Νάπολι μπαίνει στο παιχνίδι διεκδίκησης του αρχηγού της Λιόν, ως εναλλακτική λύση μιας και ο Χάμες Ροντρίγκες επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα η οποία έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλο που τη δεδομένη στιγμή ο ιταλικός σύλλογος δεν  έχει κάνει ούτε κρούση, ούτε βολιδοσκόπηση προς τον αντίστοιχο γαλλικό, η Νάπολι παρουσιάζεται αποφασισμένη να κινηθεί για τον Ναμπίλ Φεκίρ, ο οποίος προέρχεται από μια μέτρια σεζόν. Ο αρχηγός της Λιόν παρουσιάστηκε απογοητευμένος μιας και η προδιαγραφόμενη μετακίνησή του στην Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι δεν προχώρησε για ιατρικούς λόγους, μεγαλώνοντας όμως ταυτόχρονα την επιθυμία να ξενιτευτεί.

Προσεχώς λοιπόν μονομαχία ανάμεσα σε Ρεάλ Μπέτις και Νάπολι για τα... πόδια του 26χρονου μέσου ο οποίος ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας η οποία κατέκτησε το παγκόσμιο κύπελλο του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση

X