ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανακοίνωσε Καναβάρο η Ουντινέζε

Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψή του έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν

Ο Φάμπιο Καναβάρο είναι επισήμως ο διάδοχος του Γκαμπριέλε Τσιόφι στην τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε, η οποία παλεύει για την παραμονή της στη Serie A. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψή του έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ στο τεχνικό τιμ, θα τον πλαισιώσουν ο αδερφός του Πάολο, ο Τζαμπιέρο Πίντσι και ο Φραντσέσκο Τροΐζε.

«Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2006 στην τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε,» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου για την πρόσληψη του Φάμπιο Καναβάρο.

Η παρουσίαση του Φάμπιο Καναβάρο στα ιταλικά ΜΜΕ έχει προγραμματιστεί για αύριο, 23 Απριλίου, στις 13:00 (ώρα Ιταλίας) στην αίθουσα Τύπου του σταδίου "Bluenergy". «Δεν χρειάζεται να θυμηθούμε τα κατορθώματά του στον αγωνιστικό χώρο για έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο Καναβάρο είναι ένας νεαρός αλλά ικανός προπονητής διεθνούς κύρους που είχε ήδη την ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές του στο εξωτερικό. Ο σύλλογος έχει εκτιμήσει την εμπειρία του στο γήπεδο, τις προπονητικές γνώσεις του και τις αδιαμφισβήτητες ηγετικές ικανότητές του και τον θεωρεί ως τον κατάλληλο για να καθοδηγήσει την ομάδα στον στόχο της παραμονής.

aek365.org

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση