ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζλάταν: «Αν είναι αυτή η Μίλαν, εγώ δεν θα μείνω»

«Απασφάλισε» ο Σουηδός σταρ

Ποιος είδε τον Ζλάταν και δεν τον φοβήθηκε; Ο Σουηδός σταρ μίλησε για την κατάσταση στην Μίλαν, στην οποία όπως ανέφερε παίζει... τζάμπα, για το μέλλον του ενώ σχολίασε με τον δικό του τρόπο και την φημολογία για τον Ράνγκνικ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό της Gazzetta dello Sport, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Κυριακή και η εφημερίδα φρόντισε για μία μικρή... γεύση των όσων είπε ο Σουηδός.

«Ο Ίμπρα παίζει για να κερδίσει κάτι αλλιώς κάθεται σπίτι του. Μου είπαν ότι το να αποσυρθώ στην Αμερική θα ήταν εύκολο, έτσι γύρισα την Μίλαν. Είμαι εδώ για το πάθος, ουσιαστικά παίζω τζάμπα. Μετά η κατάσταση με τον κορωνοϊό τα σταμάτησε όλα και ίσως με αυτό τον τρόπο κάτι που έλεγε να σταματήσω. Ευτυχώς επιστρέψαμε και πάλι, είχα ένα πρόβλημα αλλά σε δύο ημέρες το ξεπέρασα. Έτσι είναι ο Ίμπρα. Αλλά μου είπαν να πάω σιγά. Ο Ίμπρα γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο και ακόμα μπορεί να είναι ο κορυφαίος» ενώ σε ερώτηση για παραμονή του στην Μίλαν είπε:«Θα δούμε πως θα νιώθω σε δύο μήνες. Πως θα είναι και η ομάδα. Αν είναι έτσι η κατάσταση και τότε, είναι απίθανο να με δείτε στην Μίλαν την νέα χρονιά. Ο Ίμπρα δεν είναι παίκτης του Europa League και η Μίλαν δεν είναι ομάδα που ανήκει εκεί».

Όταν ρωτήθηκε για την συνάντηση του με τον Ιβάν Γκαζίδη είπε: «Του εξήγησα τι θέλω και μου είπε κι αυτός τι θέλει για την ομάδα. Του είπα ότι αυτή δεν είναι η... Μεγάλη Μίλαν της οποίας κάποτε ήμουν παίκτης και πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο Ίμπρα είναι εδώ, θα το φροντίσει. Πρέπει να είμαι εδώ αλλιώς θα χάσεις τους φιλάθλους» και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα πάω σε άλλη ομάδα μετά την Μίλαν, δεν κλείνω ποτέ... πόρτες».

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, την στιγμή που ο Στέφανο Πιόλι φέρνει αποτελέσματα η Μίλαν μιλάει με τον Ραλφ Ράνγκνικ ο Ιμπραΐμοβιτς απάντησε: «Ποιος είναι ο Ράνγκνικ; Δεν ξέρω καν ποιος είναι...».

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X