ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θετικοί στον κορωνοϊό Πάολο και Ντάνιελ Μαλντίνι!

Η κατάσταση τους δεν κρύνεται σοβαρή

Τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού των Πάολο και Ντάνιελ Μαλντίνι ανακοίνωσε η Μίλαν.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τα θετικά δείγματα στον κορωνοϊό των Πάολο και Ντάνιελ Μαλντίνι εξέδωσε η Μίλαν, χωρίς όμως η κατάστασή τους να κρίνεται ως σοβαρή.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση ο νυν τεχνικός διευθυντής και ο γιος του που πλέον είναι μέρος της πρώτης ομάδας των «ροσονέρι» έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες καραντίνας, διάστημα το οποίο θα παραταθεί μέχρι να ιαθούν πλήρως από τον ιό.

«Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, αφού ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που ακολούθως διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό, άρχισε να εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα του ιού. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Ο γιος του Ντάνιελ, παίκτης της μικρής ομάδας που προπονούνταν και με την πρώτη ομάδα, διαπιστώθηκε θετικός.

Ο Πάολο και ο Ντάνιελ είναι καλά και έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες στο σπίτι χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους. Θα παραμείνουν τώρα σε καραντίνα μέχρι να ιαθούν, σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα που περιγράφονται από τις υγειονομικές αρχές».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X