ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πόρτα» της Μίλαν σε Γιουνάιτεντ για Καλάμπρια!

Αλλού θα πρέπει να ψάξει για αμυντικό η Γιουνάιτεντ καθώς η Μίλαν θα κρατήσει τον Καλάμπρια!

Δεν φαίνεται να υποκύπτει στις προτάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Μίλαν για τον Νταβίντε Καλάμπρια.

Ο Ιταλός αμυντικός των Ροσονέρι βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα καρέ του αγγλικού συλλόγου. Μάλιστα, οι φετινές του επιδόσεις στην Ιταλία ελέω και του σοβαρού τραυματισμού του Κόντι τον έχουν βάλει στο προσκήνιο.

Έχοντας 21 εμφανίσεις με τη Μίλαν τη φετινή σεζόν, ο Καλάμπρια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γκατούζο. Εκτός όμως από τον προπονητή, έχει κερδίσει και τη διοίκηση με τους Λεονάρντο και Μαλντίνι να μην είναι διατεθειμένη να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είναι το πρώτο «άκυρο» της Μίλαν σε Γιουνάιτεντ. Οι Άγγλοι ήθελαν την περασμένη μεταγραφική περίοδο και τον Αλέσιο Ρομανιόλι με τους Ιταλούς να είναι ανένδοτοι.

Την ίδια στάση αναμένεται να κρατήσουν και με την περίπτωση Καλάμπρια. Το πλάνο του Γκατούζο αλλά και του Γκαζίδη περιλαμβάνει νεαρούς ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν μπορεί να πουλήσει.

Βέβαια, όλα εξαρτώνται και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός αισθάνεται ευτυχισμένος στη Μίλαν και με τον Γκατούζο στο τιμόνι δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει το Σαν Σίρο.

Πάντως η Γιουνάιτεντ θα έχει και… ανταγωνισμό στην περίπτωση που η Μίλαν αλλάξει γνώμη. Αυτό γιατί και η Τότεναμ έχει ψηλά στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X