ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ιμπραΐμοβιτς: «Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήμουν ένας κοινός κακοποιός»

Ο Σουηδός φορ της Μίλαν μίλησε για το γκέτο που υπάρχει μέσα του

Στα 40 του χρόνια, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο πιο ήσυχος Ζλάταν που υπήρξε ποτέ, όπως παραδέχεται ο ίδιος, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στο επίσημο κανάλι της Μίλαν, ο Σουηδός επιθετικός αποκάλυψε πώς τον βοήθησε το ποδόσφαιρο από το να γίνει κακοποιός, αναγνωρίζοντας πως υπάρχει ακόμα το γκέτο μέσα του.

Όπως τόνισε ο Ιμπραΐμοβιτς: "Πιθανότατα να ήμουν ένας κοινός κακοποιός στο δρόμο αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής. Έχω πάρει τηλέφωνο πολλούς παλιούς μου φίλους και δεν έχω λάβει απάντηση. Δεν ξέρω καν αν ζουν πλέον".

Είπε, επίσης, πως "υπάρχει πολύ από το γκέτο μέσα μου. Νομίζω ότι το γκέτο είναι κάτι που με χαρακτηρίζει ακόμα σαν άνθρωπο. Δεν είναι ότι βγαίνω έξω και περπατάω νομίζοντας ότι είμαι κουλ. Είμαι όπως είμαι επειδή μεγάλωσα σε αυτές τις περιοχές και για μένα ήταν ένας παράδεισος. Όπως λέω, 'μπορείς να βγάλεις ένα αγόρι από το γκέτο αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το γκέτο από ένα αγόρι'. Μερικές φορές είναι εμφανές ότι συμπεριφέρομαι σαν κάποιος από αυτές τις περιοχές, αλλά αυτός είμαι".

Σήμερα είμαι ο πιο ήσυχος Ζλάταν που υπήρξε ποτέ. Κάθε μια στο τόσο όμως, είμαι για λίγο ο παλιός Ζλάταν. Είμαι πιο έμπειρος από ποτέ και για αυτό συμπεριφέρομαι διαφορετικά, τόσο μέσα στο χορτάρι. όσο και εκτός. Δεν χρειάζεται πια να είμαι βιαστικός και να κάνω σαν τρελός πλέον"

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση