ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έχει ήδη βρει τον αντί-Ιμπραΐμοβιτς η Μίλαν!

Έχουν ήδη ξεχωρίσει τον υποψήφιο αντικαταστάτη του!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η επιστροφή του στην Ευρώπη και την Μίλαν ήταν αν μη τι άλλο από τις πιο… καυτές μεταγραφικές κινήσεις του περασμένου Γενάρη.

Ο Σουηδός άλλαξε κατευθείαν την αγωνιστική εικόνα της Μίλαν. Οι «ροσονέρι» άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους και να ανεβαίνουν αισθητά στην βαθμολογία.

Ωστόσο τα όσα γίνονται με τον κορωνοϊό έχουν αλλάξει άρδην τον προγραμματισμών των συλλόγων. Ο Ζλάταν έχει συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» μέχρι τον ερχόμενου Ιούνιο και μόνο σίγουρη δεν θεωρείται η επέκταση του συμβολαίου του.

Σίγουρα, ο Ζλάταν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Ωστόσο έχει ζητήσει μερικές εγγυήσεις προκειμένου να πει το «ναι» και να παραμείνει στην Μίλαν.

Όμως οι ροσονέρι δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν τις συγκεκριμένες εγγυήσεις που ζητάει. Έτσι σύμφωνα με Μέσα από την Ιταλία οι Μιλανέζοι έχουν καταλήξει στον Αρκάντιους Μίλικ!

Ο άσος της Νάπολι έχει συμβόλαιο με τους παρτενοπέι μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνουν διάθεση για ανανεωθεί η συνεργασία τους. Έτσι οι Ναπολιτάνοι θα θελήσουν να πουλήσουν τον Κροάτη προκειμένου να μην τον χάσουν… τσάμπα σε λίγους μήνες.

Να τονίσουμε πως ήδη η Νάπολι ψάχνει για κεντρικό επιθετικό με τα ονόματα των Ικάρντι και Γιόβιτς να.. παίζουν δυνατά!

Πηγή: sportsking.gr

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X