ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έριξε άκυρο σε δύο free agents από το “πάνω ράφι” η Μίλαν!

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε λίγες και... μελετημένες μεταγραφικές κινήσεις

Η Μίλαν παρά τα οικονομικά ανοίγματα των τελευταίων ετών δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η διοίκηση των Μιλανέζων έχει ρίξει αρκετά εκατομμύρια, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται από τα τα αποτελέσματα. Πλέον με τον Γκαζίδη σε ρόλο ηγέτη, οι «ροσονέρι» θα προχωρήσουν με ένα διαφορετικό στυλ στις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Συγκεκριμένα στόχος της Μίλαν είναι να φέρουν στο Σαν Σίρο έμπειρους ποδοσφαιριστές, χωρίς να δοθούν αρκετά χρήματα ή και καθόλου. Όπως αναφέρουν Μέσα της Ιταλίας όμως οι ροσονέρι έχουν ήδη απορρίψει δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον σύλλογο.

Ο Μάριο Γκέτσε ήταν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Μιλανέζων. Ο Γερμανός άσος θα μείνει ελεύθερος από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και οι Βεστφαλοί δεν θα του κάνουν πρόταση για επέκταση συνεργασίας.

Οι ροσονέρι έχουν ήδη κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του. Ο 27χρονος επιθετικός ζητάει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 8 εκατ. ευρώ! Στην Μίλαν θεωρούν τα οικονομικά του θέλω υπερβολικά και δεν θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.

Από την άλλη ο Άνταμ Λαλάνα είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στην Μίλαν. Ο Άγγλος θα μείνει χωρίς ομάδα σε λίγους μήνες και έχει προταθεί στους Μιλανέζους. Πάντως δεν πρόκειται να έρθει στο Σαν Σίρο καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν πως πλέον δεν θεωρείται ένας… τοπ αξίας ποδοσφαιριστής.

Πηγή: sportsking.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X