ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επικές ατάκες Μπερλουσκόνι

Ο πρώην ηγέτης της Μίλαν, αναφέρθηκε στο νέο στάδιο που θέλει να φτιάξει η Μίλαν και έριξε την μπηχτή του προς τον Ιβάν Γκαζίδη!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αντέδρασε, καθώς δεν του άρεσαν οι τελευταίες δηλώσεις του.. Ιβάν Γκαζίδη!

Τις προηγούμενες ημέρες ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως οι τωρινοί ιδιοκτήτες των ροσονέρι, γλίτωσαν την ομάδα από την καταστροφή και την συμμετοχή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Αυτό ήταν κάτι που δεν είχε ξαναβγεί στο φως την δημοσιότητας, καθώς ουδέποτε δεν είχε τεθεί τέτοιο θέμα.

Αυτές οι δηλώσεις δεν άρεσαν καθόλου στο πρώην πρόεδρο των Μιλανέζων, Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

«Ποιος είπε ότι η Μίλαν κινδύνευε να πέσει στην Serie D; Ο Γκαζίδης; Λοιπόν, κανείς δεν θα έπρεπε να λέει τέτοια πράγματα. Αν θέλει κάποιος να ξεστομίζει τέτοια λόγια, θα πρέπει να πηγαίνει στην τουαλέτα, να κλείνει την πόρτα και μετά ας τα λέει. Τώρα το πως μπορεί να γίνει η Μίλαν ξανά μεγάλη; Είναι δύσκολο να γίνει ωστόσο, πρέπει να γυρίσει στον… Σίλβιο Μπερλουσκόνι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο της Μίλαν, τονίζοντας πως καλό θα ήταν να μην πειραχτεί το ιστορικό «Σαν Σίρο»

«Υπάρχουν πολλά ωραία πρότζεκτ, με τεχνολογία και πιο μοντέρνα. Αλλά, εμείς παραμείναμε στο Σαν Σίρι, γιατί εκεί κερδίσαμε πολλά και μπορεί να βλέπει και καλά ο κόσμος τα ματς. Ελπίζω να βρουν μια λύση. Ειδάλλως, προτείνω να το δώσουν στην Μόντσα», τόνισε.

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X