ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν βρίσκει ομάδα… για να πουλήσει τον Πακετά η Μίλαν!

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Πιόλι πως μπορεί να… βοηθήσει

Στην Μίλαν θέλουν να… πουλήσουν τον Λούκας Πακετά, ωστόσο δεν βρίσκεται ομάδα που να καλύπτει τα «θέλω» των Ιταλών!

Αν μη τι άλλο ο Πακετά ήρθε στο Μιλάνο πριν από λίγους μήνες ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Βραζιλίας. Οι «ροσονέρι» έδωσαν ένα τεράστιο ποσό στην Φλαμένγκο για την απόκτηση του, το οποίο εκτιμάται γύρω στα 50 εκατ. ευρώ!

Τους πρώτους έξι μήνες παρουσίας του στο Σαν Σίρο εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Μίλαν. Ωστόσο φέτος τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Πιόλι πως μπορεί να… βοηθήσει. Σε 19 συμμετοχές που έχει πραγματοποιήσει την φετινή σεζόν, έχει δώσει μόλις μια ασίστ.

Από τον Ιανουάριο και όλας οι Ιταλοί έχουν βάλει… πωλητήριο στον νεαρό μέσο. Ωστόσο, δεν έχει εμφανιστεί καμία ομάδα που να καλύπτει τα οικονομικά τους “θέλω”.

Συγκεκριμένα οι «ροσονέρι» θέλουν ένα ποσό που θα αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μετριάσουν την οικονομική ζημιά.

Καμία ομάδα όμως δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τόσα εκατομμύρια για τον Πακετά. Η πιο κοντινή προσφορά που φαίνεται να έχει φτάσει στα γραφεία της Μίλαν είναι αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως ήταν κοντά στα 18 εκατ. ευρώ. Οι άνθρωποι των Ιταλών περιμένουν κάτι καλύτερο, ωστόσο με τα έως τώρα δεδομένα φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Πηγή: sportsking.gr

ΜΙΛΑΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X