ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μανωλάς: «Eίμαστε τελευταίοι και αξίζουμε τις αποδοκιμασίες»

Με δεδομένο πως η ιταλική ομάδες έχει λίγες πιθανότητες για παραμονή στη Serie A

Μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό η Σαλερνιτάνα. Η ιταλική ομάδα είναι ουραγός στη βαθμολογία με 15 πόντους και στο -10 από τις θέσεις που εξασφαλίζουν την παραμονή, ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν. Αξιοσημείωτο, δε, της κάκιστης εικόνας πως αγνοεί τη νίκη το 2024, μετρώντας δέκα ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Μετά το 2-2 της Σαλερνιτάνα με τη Σασουόλο, ο Κώστας Μανωλάς εξέφρασε την κατανόησή του για τις αποδοκιμασίες των οπαδών, μη μπορώντας όμως να δώσει εξήγηση για την κάκιστη εικόνα της ομάδας του.

«Συμφωνώ με τον Αντόνιο Καντρέβα, κάναμε ό,τι μπορούσανε αλλά κάθε φάση γυρίζει εις βάρος μας. Δεν μπορώ να δώσω μία εξήγηση. Στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας παρότι είχαμε άσχημη ψυχολογία μετά από το 0-2. Ο βαθμός που πήραμε θα μας δώσει την ώθηση για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην Ιταλία είδα ότι οι μεγαλύτεροι βοηθούσαν τους πιο νεαρούς και τώρα που μεγάλωσα είμαι αυτός που πρέπει να βοηθήσω τα παιδιά. Κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους οπαδούς μας, είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία και επομένως οι αποδοκιμασίες είναι δίκαιες. Τις αξίζουμε, αλλά ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στους νέους. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Δεν νομίζω πως δεν υπάρχει στήριξη στο Αρέκι, όταν δεν παίζουμε καλά υπάρχουν αποδοκιμασίες. Είναι λογικό, είμαστε τελευταίοι. Όταν επιστρέψαμε στη διεκδίκηση του ματς, οι οπαδοί μάς βοήθησαν και φτάσαμε στην ισοφάριση
», ήταν τα λόγια του Έλληνα αμυντικού.

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση