ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέλος μετά από 18 χρόνια στη Λάτσιο ο Τάρε!

Παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή ο 49χρονος Αλβανός

Αποχωρεί από τη Λάτσιο μετά από 18 χρόνια ως αθλητικός διευθυντής και παίκτης ο Ίγκλι Τάρε!

Ο Αλβανός άλλοτε σπουδαίος επιθετικός, ανακοίνωσε την απόφαση του να σταματήσει τη μακρά συνεργασία που είχε με τους «λατσιάλι», με τα ιταλικά μέσα να αναφέρουν το προηγούμενο διάστημα πως η σχέση του με τον προπονητή, Μαουρίσιο Σάρι είχε έρθει σε ρήξη.

«Η απόφαση ελήφθη πριν από λίγο καιρό, αλλά ήθελα να αφήσω τη Λάτσιο στο Champions League, γνωρίζοντας ότι έχω χτίσει μια ισχυρή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες έτοιμους να επιτύχουν αυτόν τον στόχο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία και τους οπαδούς, που μπήκαν στην καρδιά μου», είπε στο Tg1 και συνέχισε:

«Ήταν μια μακρά και έντονη περιπέτεια φτιαγμένη από χαρές, ήττες και τρόπαια. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον σύλλογο, τους παίκτες, το προσωπικό και όλους όσους ήταν κοντά μου σε αυτό το ταξίδι. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ ιδιαίτερα στην οικογένειά μου που παρέμεινε πάντα δίπλα μου», πρόσθεσε ο Αλβανός αθλητικός διευθυντής και έκλεισε λέγοντας:

«Μια σημαντική ευκαιρία που είχα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής και που δεν θα ξεχάσω ποτέ, παίρνοντας μαζί μου κάθε στιγμή αυτού του ταξιδιού. Με την ελπίδα ότι ο καθένας από εσάς θα συνεχίσει, με το ίδιο πάθος που είχα εγώ, να φυλάει ζηλότυπα αυτή την όμορφη πραγματικότητα. Πάντα φόρτσα Λάτσιο», κατέληξε ο Ίγκλι Τάρε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΑΤΣΙΟ: Τελευταία Ενημέρωση