ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σάρι: «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα ας φύγω από τη Λάτσιο»

Απογοητευμένος μετά την ήττα από την Σαλερνιτάνα

Η Λάτσιο γνώρισε την ήττα από την Σαλερνιτάνα με 2-1 και έχασε την ευκαιρία να πιάσει εξάδα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως αν διαπιστώσει πως εκείνος είναι το πρόβλημα, τότε θα ζητήσει από τον πρόεδρο να αποχωρήσει από τον πάγκο των «λατσιάλι».

«Κάναμε πολύ λίγα πράγματα, δεν έχει νόημα να ψάχνουμε δικαιολογίες με τις απουσίες ή με ένα τρομερό διαιτητικό λάθος, γιατί ο Γκιόμπερ ήταν για κόκκινη κάρτα. Αν τα αφήσουμε αυτά στην άκρη και αναλύσουμε καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι θα δούμε ότι κάναμε πολύ λίγα πράγματα. Η Λάτσιο σίγουρα έχει χάσει κάτι σε σχέση με πέρυσι, η απόδοση του κάθε παίκτη ξεχωριστά δεν είναι η ίδια και όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρώτος από όλους εγώ, γιατί αν κανείς δεν αποδίδει όπως πέρυσι είναι και δική μου ευθύνη», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Σίγουρα υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί, αν ήμουν σίγουρος ότι φταίω μόνο εγώ θα είχα φύγει. Δεν μπορώ να καταλάβω, όμως, τι διαφορετικό κάνω σε σχέση με πέρυσι. Δεν ξέρω. Αν τις επόμενες μέρες καταλήξω στο συμπέρασμα ότι φταίω εγώ τότε θα είμαι ο πρώτος που θα πάρει την απόφαση να φύγει και θα το πω στον πρόεδρο».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΑΤΣΙΟ: Τελευταία Ενημέρωση