ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάει για το «μπαμ» με Ρόμπεν η Λάτσιο!

Κίνηση για την απόκτηση του Άριεν Ρόμπεν φαίνεται πως θα κάνει η Λάτσιο, μόλις μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου ο Ολλανδός εξτρέμ.

Όλα κάποτε τελειώνουν. Κλείνουν. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο. Έτσι και ο κύκλος του Άριεν Ρόμπεν στην Μπάγερν Μονάχου. Όσο έμεινε εκεί έζησε μεγάλες χαρές, αλλά και κάμποσες πίκες. Αλλά έτσι είναι η ζωή και κατ’ επέκταση το ποδόσφαιρο.

Από αυτό δεν θέλει να αποχωρήσει ακόμη ο έμπειρος επιθετικός. Παρά τους πολλούς τραυματισμούς του τα τελευταία χρόνια δείχνει ικανός να μπορεί να βοηθήσει. Και μάλιστα σημαντικά. Μία από τις ομάδες που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον είναι η Λάτσιο. Οι «λατσιάλι» ψάχνουν έναν επιθετικό με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Να είναι δηλαδή έμπειρος, να έχει καλή τεχνική και να βοηθάει είτε με γκολ, είτε με ασίστ το παιχνίδι της ομάδας.

Το μόνο που περιμένει η Λάτσιο είναι το τυπικό κομμάτι. Να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου. Τότε θα μπορούν να μιλήσουν μαζί του για τα χρήματα που θα έχει λαμβάνειν. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια που θα έχει το εν λόγω συμβόλαιο της ιταλικής ομάδας.

Πάντως ο Ρόμπεν δείχνει «ζεστός». Και αυτό γιατί δεν επιθυμεί ούτε και τώρα να πάει σε κάποιο όχι και τόσο προηγμένο πρωτάθλημα. Μιας και οι προτάσεις που έχει από Κίνα είναι πολλές. Αλλά καμία από αυτές δεν τον ικανοποιεί τόσο, ώστε να τον κάνει να πει το μεγάλο «ναι».

ΛΑΤΣΙΟ: Τελευταία Ενημέρωση

X