ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Σάρι έχασε την προπόνηση λόγω αδιαθεσίας

Εισήχθη στο νοσοκομείο

Ανησυχία στη Λάτσιο με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Ο έμπειρος τεχνικός ένιωσε μια αδιαθεσία και εισήχθη στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αποτέλεσμα ήταν να λείψει από τη σημερινή πρωινή προπόνηση των «λατσιάλι», αλλά ευτυχώς είναι όλα καλά.

Συγκεκριμένα, ο ιταλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως οι εξετάσεις ήταν καθαρές και ο Σάρι θα βρεθεί κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

«Ο κύριος Σάρι επιστρέφει στο Φορμέλο και, όπως έχει προγραμματιστεί, θα διευθύνει την προπόνηση στις 18:00. Υποβλήθηκε σε ενδελεχή έλεγχο φυσικής κατάστασης σήμερα το πρωί, πιο ολοκληρωμένο συγκριτικά με τις εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι παίκτες στο προπονητικό Κέντρο».

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΑΤΣΙΟ: Τελευταία Ενημέρωση