ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μου επιτέθηκαν με όπλα»

Ο Αντάμ Μάρουσιτς της Λάτσιο ενεπλάκη σε ένα σοκαριστικό συμβάν

Ο Μαυροβούνιος Αντάμ Μάρουσιτς την περασμένη Τρίτη (17/10) αγωνίστηκε στα προκριματικά του Euro 2024 με την χώρα του απέναντι στην Σερβία.

Το βράδυ μετά τον αγώνα ο αριστερός μπακ της Λάτσιο πήγε με την οικογένεια του και τον ατζέντη του που είχε γενέθλια σε ένα εστιατόριο στο Βελιγράδι. Όταν τελείωσε το γεύμα του και έφυγε μια ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στον ίδιο και τον μάνατζερ του.

«Επιτέθηκαν σε εμένα, στον Μάρουσιτς, στην γυναίκα του και στην μητέρα του. Αρκετοί με χτύπησαν με όπλα στο κεφάλι και σε αλλά μέρη του σώματος. Έσπασα το ζυγωματικό μου και το αριστερό μου πόδι. Μεταφέρθηκα στο Κλινικό Κέντρο του Βελιγραδίου, όπου χειρουργήθηκα», ανέφερε ο ατζέντης του παίκτη.

«Ήμασταν περικυκλωμένοι από πολλά αυτοκίνητα. Ο οδηγός μου προσπάθησε να απομακρυνθεί και στη συνέχεια χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Δεν μπόρεσα καν να μπω στο όχημα, μου επιτέθηκαν από πίσω», τόνισε στη συνέχεια.

«Μας σημάδευαν με όπλο». Ένας από τους επιτιθέμενους, εξήγησε ο Γιάνκοβιτς στη συνέντευξη του, στράφηκε προς τον Μάρουσιτς δείχνοντας του «το όπλο προς το κεφάλι και το στήθος του για να τον εμποδίσει να με βοηθήσει ενώ με χτυπούσαν βάναυσα. Η μητέρα του, μια γυναίκα 60 ετών, σπρώχτηκε και τραυματίστηκε».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Σερβία, ο Μάρουσιτς δέχθηκε επίθεση από τους δύο γιους του Ζβέζνταν Τέρζιτς, γενικού διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα. «Στα βίντεο μπορείτε να δείτε καθαρά και τα τρία και μπορείτε να δείτε ότι με χτυπούν με το όπλο από πίσω. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι ο Κόσταντιν Τέρζιτς δείχνει το όπλο προς την κατεύθυνση του κεφαλιού μου και το στήθος του Μάρουσιτς, για να τον εμποδίσω να με βοηθήσει ενώ με χτυπούσαν βάναυσα. Η μητέρα του, μια εξηντάχρονη γυναίκα, σπρώχτηκε και τραυματίστηκε», αναφέρει άλλο απόσπασμα από τη συνέντευξη του ατζέντη του Μάρουσιτς.

Οι αδελφοί Τέρζιτς ανακρίθηκαν στην εισαγγελία του Βελιγραδίου και δήλωσαν αθώοι. Στο παρελθόν, γράφει η ιστοσελίδα bnn.network, υπήρχαν συγκρούσεις μεταξύ της οικογένειας των υπόπτων και του ατζέντη. Ο Ούρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος είναι επίσης ένας από τους μάνατζερ του Μιλίνκοβιτς, επικοινώνησε και θέλησε να ευχαριστήσει τον Μάρουσιτς για το θάρρος του: «Ο Άνταμ είναι ήρωας, χωρίς αυτόν θα είχα διακινδυνεύσει τη ζωή μου».

Πηγή: to10.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΑΤΣΙΟ: Τελευταία Ενημέρωση