ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιμόμπιλε: «Μια μερίδα οπαδών της Λάτσιο με κοροϊδεύει»

Έβγαλε πικρία ο αρχηγός της Λάτσιο

Ο αρχηγός της Λάτσιο τα τελευταία χρόνια, Τσίρο Ιμόμπιλε, το καλοκαίρι έλαβε μια δελεαστική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για συμβόλαιο δύο ετών και συνολικές απολαβές τα 70 εκατ. ευρώ, την οποία παρόλα αυτά απέρριψε.

Ο 33χρονος επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «Messaggero» και τόνισε πως ίσως ήταν καλύτερα για εκείνον να είχε μετακομίσει στη χώρα της Μέσης Ανατολής, καθώς μια μερίδα οπαδών των Λατσιάλι τον κοροϊδεύει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό του πλήθους, δεν ξέρω καν αν μπορώ να τους αποκαλέσω πραγματικούς οπαδούς της Λάτσιο, που με κοροϊδεύουν. Δεν νομίζω ότι ένας πραγματικός οπαδός της Λάτσιο θα με επέπληττε για κάτι. Είναι απλά θέμα χρόνου να κερδίσω ακόμα και τους πιο δύσπιστους φιλάθλους. Σκέφτηκα το ενδεχόμενο της Σαουδικής Αραβίας όταν ήρθαν μερικές προσφορές το καλοκαίρι, αλλά αποφάσισα να τις απορρίψω για να συνεχίσω να παίζω στην Ιταλία και επίσης, στο Champions League.

Μετά από αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, έκανα στον εαυτό μου μερικές ερωτήσεις, ειδικά μετά από την κριτική που δέχθηκα από κάποιους που δεν εκτίμησαν τη χειρονομία μου. Αντίθετα ρώτησα αμέσως πόσα χρήματα θα μπορούσε να είχε η πώλησή μου. Αυτό πονάει, στην πραγματικότητα με κάνει να αμφιταλαντεύομαι. Τώρα οι σκέψεις μου δεν είναι οι ίδιες με εκείνες που έκανα τον Ιούλιο. Μερικές μέρες σκεφτόμουν ότι ίσως θα ήταν καλύτερα αν είχα φύγει.

Δεν θέλω να απαντήσω αυτή τη στιγμή, το σκέφτομαι με την οικογένειά μου. Σε κάθε περίπτωση, πρώτα από όλα πρέπει να επανέλθω σε φόρμα και όταν ανακάμψω πλήρως, τότε μπορώ να πάρω μια πραγματική απόφαση.

Δεν μπορώ να πω ότι θα παραμείνω στη Λάτσιο για μια ζωή, γιατί αυτή τη στιγμή παλεύω με τραυματισμούς, αλλά αν είχα πετύχει 20 γκολ, ίσως σκεφτόμουν να μείνω για πάντα. Δεν θέλω η απόφασή μου να καθοριστεί από την τρέχουσα διάθεσή μου. Είναι αλήθεια ότι νιώθω πληγωμένος. Βλέπω τον εαυτό μου στη Λάτσιο στο μέλλον, αλλά δεν ξέρω σε ποιον ρόλο. Αγαπώ τη Λάτσιο, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο", είπε συγκεκριμένα ο αρχηγός των 'λατσιάλι'», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιμόμπιλε.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΑΤΣΙΟ: Τελευταία Ενημέρωση