ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιμόμπιλε: «Ίσως θα ήταν καλύτερα να είχα πάει στη Σαουδική Αραβία»

Η αποκάλυψη του Ιταλού

Με 198 γκολ σε 306 ματς με τη Λάτσιο, είναι σαφές πως ο Τσίρο Ιμόμπιλε έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας.

Ωστόσο, οι μέτριες φετινές του εμφανίσεις έφεραν ακόμη και αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών των Ρωμαίων, με τον 33χρονο φορ να αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες και πρόβλημα τραυματισμού.

Μιλώντας λοιπόν στην εφημερίδα Il Messaggero, ο πολύπειρος φορ παραδέχτηκε πως σκέφτεται πως ίσως θα ήταν καλύτερα να είχε αποδεχτεί μία από τις προτάσεις που του είχαν γίνει το καλοκαίρι για να πάει στη Σαουδική Αραβία!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μόνο ένα μικρό μέρος του κόσμου, δεν ξέρω καν αν μπορώ να τους θεωρήσω πραγματικούς οπαδούς της Λάτσιο. Δεν νομίζω ότι ένας πραγματικός φίλος της ομάδας θα έκανε κάτι τέτοιο. Είναι θέμα χρόνου να κερδίσουμε και τους πιο σκεπτικιστές.

Σκέφτηκα τη Σαουδική Αραβία όταν ήρθαν κάποιες προσφορές το καλοκαίρι, αλλά αποφάσισα να τις απορρίψω για να συνεχίσω να παίζω με την εθνική αλλά και στο Champions League.

Μετά το ξεκίνημα της σεζόν, ρώτησα τον εαυτό μου κάποια πράγματα, ειδικά μετά την κριτική από κάποιους που δεν εκτιμούν την κίνησή μου, αντί να με ρωτούν πόσα θα μπορούσε να βγάλει η Λάτσιο από την πώλησή μου. Αυτό πόνεσε.

Τώρα οι σκέψεις μου δεν είναι οι ίδιες με εκείνες που έκανα τον Ιούλιο. Μερικές μέρες, όταν ήμουν στα κάτω μου, σκέφτηκα ότι μάλλον θα ήταν καλύτερα να είχα φύγει.

Δεν θέλω να απαντήσω τώρα, το σκέφτομαι μαζί με την οικογένειά μου. Σε κάθε περίπτωση, πρώτα απ’ όλα πρέπει να επανέλθω και όταν είμαι εντάξει, θα πάρω μια πραγματική απόφαση.

Δεν μπορώ να πω ότι θα μείνω στη Λάτσιο για πάντα γιατί αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούμαι από τραυματισμούς. Αν είχα σκοράρει 20 φορές, ίσως να σκεφτόμουν να μείνω για πάντα. Δεν θέλω η απόφασή μου να στηριχθεί στην τωρινή μου διάθεση.

Είναι αλήθεια πως νιώθω πληγωμένος. Βλέπω τον εαυτό μου στη Λάτσιο στο μέλλον, αλλά δεν ξέρω σε τι ρόλο. Αγαπώ τη Λάτσιο, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο».

ΛΑΤΣΙΟ: Τελευταία Ενημέρωση